Bătrâni luaţi la ţintă de hoţi

Pe 23.03.2012, Secția 5 Poliție Rurală Răcăciuni, a fost sesizată de către Iliana S., de 71 de ani, din comuna Sascut, despre faptul că în seara zilei de 22.03.2012 i-a fost sustrasă suma de 800 de lei.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că B. D., de 17 ani, din aceeaşi localitate, a pătruns prin efracţie în locuința părții vătămate de unde a sustras suma de 800 lei.

Tânărul a fost depistat și condus la sediul poliţiei, unde a recunoscut fapta şi a restituit suma de 200 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Secția 4 Poliție Rurală Podu Turcului a fost sesizată la data de 23.03.2012, în jurul orei 08.00, de către Ioan Z., de 74 de ani, din comuna Vultureni, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuinţa sa de unde au sustras suma de 1700 lei.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, care din verificările efectuate a stabilit că în ziua precedentă, în jurul orei 14.00, la locuinţa victimei s-au prezentat 3 persoane care, sub pretextul cumpărării unor cupoane de călătorie, au văzut locul unde păstrează partea vătămată banii, după care au plecat pe raza comunei Vultureni. Ulterior reclamantul a observat că ferestra camerei era forțată, iar lacătul cu care era prevăzut dulapul unde păstra banii, era rupt.

Din verificări polițiștii au identificat una din cele trei persoane, stabilind că se numește Ciprian S., de 31 de ani, din județul Iași.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii identităţii celorlalte persoane.

La data de 23.03.2012, în jurul orei 11.30, Secția 6 Poliție Rurală Traian a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința Valeriei L., de 78 de ani, din comuna Zapodia, de unde au sustras suma de 2600 Euro şi 6000 lei.

La fața locului s-au deplast polițiștii care au stabilit că în cursul lunii martie, C. L., de 17 ani, din localitate, nepotul părții vătămate, care venea frecvent în vizită la partea vătămată, a pătruns în locuința acesteia de unde a sustras sumele de bani reclamate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați la data de 23.03.2012, în jurul orei 14.00, despre faptul că mai mulți tineri încearcă să sutragă plasă de gard de la un imobil de pe strada  Înfrățirii din localitate.

La fața locului s- a deplasat o patrulă de poliție care a efectuat cercetări în zonă și l-a depistat pe M.I., de 17 ani, din Bacău, care a declarat că, împreună cu mai mulți tineri au încercat să sustragă plasa de gard cu scopul de o valorifica.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, iar cercetările continuă în vedera stabilirii întregii activități infractionale, precum și identificarea celorlalte persoane.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.