Social

Brașovean la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 7 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din judeţul Braşov, în timp ce conducea un ansamblu format din autoutilitară şi remorcă pe raza municipiului Bacău, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. (Continuare…)

ATENŢIE LA “PROMOŢII” PĂGUBOASE

Câştigarea încrederii persoanelor vârstnice, prin prezentarea de produse la preţuri promoţionale ori de cadouri din partea unor magazine sau autorităţi le asigură infractorilor accesul, fără efort, în locuinţele şi la economiile acestora.
(Continuare…)

La volan fără permis de conducere

La data de 06 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Gioseni au depistat în flagrant un bărbat de 37 de ani, din comuna Ungureni, care conducea un autoturism, pe raza comunei Tamaşi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
(Continuare…)

Pantofi pentru mirese  – ce se poarta la cununia civila si/sau la cununia religioasa [P]

Pantofi pentru mirese – ce se poarta la cununia civila si/sau la cununia religioasa [P]

Se spune despre nunta ca este cel mai important eveniment din viata unei tinere, majoritatea domnisoarelor visand la rochia alba de mireasa inca din frageda pruncie. (Continuare…)

Accident pe str. Războieni cu 0,86 mg/l alcoolemie

La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, un tânăr de 23 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Războieni din localitate, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un autoturism parcat. (Continuare…)

Tu știi cum ții tensiunea sub control? [P]

Vă oferim câteva sfaturi pentru a ține sub control hipertensiunea arterială. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau