Social

Sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un rucsac [P]

Mare, mic, colorat sau simplu, rucsacul este un accesoriul indispensabil, care isi face simtita prezenta in viata tuturor. Unii sunt de-a dreptul fani convinsi ai rucsacelor avand colectii intregi, mai ales femeile, multe preferand sa inlocuiasca gentile clasice cu rucsacuri. (Continuare…)

Economisirea – puterea exemplului pentru cei mici

În familie se formează caracterul, personalitate și comportamentul celui mic, așa că, în interiorul familiei trebuie să se realizeze acele acțiuni prin intermediul căruia un copil poate ajunge la maturitate să aibă parte de succesul financiar pe care îl doresc părinții și cei din familie. (Continuare…)

Concert la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bacău


Muzica deschide inimi, alină suferinţe şi aduce bucurie mereu şi de aceea nu trebuie să aibă limite sau să fie greu accesibilă. Tinerii şi adulţii, în funcţie de preferinţe, pot păşi cu uşurinţă pragul sălilor de spectacol sau pot participa la concertele în aer liber, însă pentru copiii orfani sau bunicii aflaţi în casele de bătrâni este mai greu sau poate chiar imposibil.

Tocmai de aceea E.ON România, alături de fundaţia internaţională Resonnance, s-a oprit şi în acest an în câteva stabilimente sociale pentru a aduce muzica clasică celor care cu greu pot ajunge într-o sală de spectacole. (Continuare…)

Bănuiţi de tâlhărie calificată în Șerbănești, reținuţi de poliţişti

Polițiștii au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani şi o tânără de 25 de ani, bănuiţi că, prin agresiune, ar fi deposedat un tânăr de suma de 250 de lei. (Continuare…)

1 Iunie – Orășelul copiilor – Vreau să fiu om mare!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău are plăcerea de a vă invita, alături de partenerii săi, la prima ediție a evenimentului „ORĂȘELUL COPIILOR”
(Continuare…)

Cât de des trebuie inspectate instalațiile într-o locuință pentru o funcționare optimă? [P]

Vi s-a întâmplat vreodată ca instalațiile să cedeze în cele mai nepotrivite momente? Și dacă da, pe cine ați învinovățit pentru pagubele produse?

Ca orice alt bun de pe urma căruia profităm în viața de zi cu zi din punctul de vedere al confortului sau facilităților, și instalațiile au nevoie de întreținere constantă. Frecvența reviziilor nu este una standardizată, însă ea poate fi definită în raport cu anumite atribute, în funcție de speță. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau