Social

Înșelăciuni imobiliare: ghid de prevenire

Cazurile persoanelor înșelate, escrocate de tot felul de indivizi în momentul în care au dorit să-și cumpere o locuință, a celor care au luat „teapa” când și-au închiriat casa și s-au trezit fără ea sunt nenumărate.

Din acest motiv, un adevărat Ghid de Prevenire a înșelăciunilor imobiliare a fost realizat de “Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității” din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române în colaborare cu Asociația Românâ a Agențiilor Imobiliare.
(Continuare…)

Aparatele de sudură – ajutor neprețuit în gospodărie [P]


Dacă locuiești la casă, atunci ești familiarizat cu problemele de tot felul care se ivesc mereu și care par să nu se mai sfârșească niciodată: țevi sparte, gard desfăcut, balamale rupte etc. Acestea atrag după sine costuri de manoperă mari, dar și provocarea găsirii unui meșter priceput și disponibil. (Continuare…)

Cele mai importante motive pentru care cutia postala nu trebuie sa fie o achiziție banală

cutii postale
Câți dintre proprietarii de apartamente se gândesc ca o cutie postala transmite despre propria locuință sau chiar și despre locatari? Probabil ca numărul acestora este mai mic decât ar trebui, în ideea în care foarte multi gândesc că achiziționarea unei cutii postale este un proces banal.
(Continuare…)

Știați că…? Mituri despre contractul de energie electrică și gaze naturale [P]


Despre schimbarea contractului de energie electrică sau gaze naturale se vorbește mult, și cel mai adesea oamenii își imaginează că este vorba despre un proces greoi, cu multă hârțogăraie, care costă, ori care va atrage diferite probleme, precum lipsa citirii contorului, sau că nu se vor mai face intervenții asupra rețelei. Nimic mai neadevărat! Ne propunem în următoarele câteva rânduri să atingem câteva dintre cele mai frecvente „mituri” pe acest subiect.
(Continuare…)

Te preocupă examenul de permis auto? Află acum cum îl treci fără probleme!

Examenul de permis nu este cel mai greu test din viata unei persoane, dar nici cel mai usor. De foarte multe ori se intampla ca sala sa fie cea care pune probleme, iar faptul ca nu se cunosc informatiile teoretice poate genera probleme majore si la traseu, ceea ce inseamna ca o pregatire optima este necesara, inainte de examen.
(Continuare…)

Cauți un fotograf profesionist pentru nunta ta? Află ce ar trebui sau nu ar trebui să faci [P]


Să planifici o nuntă nu este atât de ușor pe cât pare. Mai ales că astfel de evenimente par că sunt la fel, căci oricum urmează același șir de acțiuni sau în mare parte au aceleași tradiții la bază. Așadar în încercarea de a ieși în evidență, din dorința de a face ca totul să fie perfect și unic, mulți dintre viitorii miri caută totul la superlativ. Pretențiile sunt mari, uneori și bugetul este destul de generos, doar că ceea ce lipsește este cunoașterea unor detalii care să facă diferența între o alegere necesară și una inspirată. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau