Social

Păcatul capital, ridicat la rang de ideal

„Era mai bine înainte. Ni se dădeau case, serviciu, aveam siguranța zilei de mâine…”. Vorbe des auzite din gura omului simplu, a omului care a trăit din plin ambele decade „înainte” şi „după”.

Linia care le separă e revoluţia sau ce-o fi fost la 22 decembrie 1989 (noi avem dreptul să fim sceptici).
(Continuare…)

Cum să surprinzi printr-un look impecabil


Pentru orice femeie hainele reprezintă cea mai bună modalitate de a face o declarație de stil. Nimic nu este mai important decât un eveniment special la care putem să ne alegem ținute cu care să facem furori și cu care să atragem o mulțime de priviri admirative.
(Continuare…)

Accident pe strada 9 Mai: traversare prin loc nepermis


În data de 18 februarie, în jurul orei 06.30 dimineața, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale. (Continuare…)

Cinci sfaturi pentru a avea grijă de bijuteriile placate cu aur

Vă prezentăm sunt cele mai importante 5 sfaturi pentru a vă păstra bijuteriile placate cu aur în perfectă stare. Utilizarea de zi cu zi este principala cauza pentru care aceste bijuterii au ajuns să se deterioreze, de aceea este foarte important (Continuare…)

Cum a câștigat o băcăuancă o mașină electrică Zoe de la Enel [P]


Georgeta Barca, din Bacău, a câștigat o mașină electrică Renault Zoe și o stație de încărcare pentru vehicule electrice la cea mai importantă loterie publicitară Enel de până acum. Doamna Barca a achiziționat în perioada campaniei promoționale un abonament Enel Fix Asigurat, care oferă energie electrică la un preț fix pe 12 luni, având incluse anumite beneficii de asigurare, prin intermediul unei polițe încheiate de către Enel în beneficiul clienților săi.

(Continuare…)

Sub influența alcoolului la volan

În 18 decembrie, în jurul orei 3:30 dimineața, polițiștii băcăuani au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, sub influența alcoolului.
(Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau