Social

A încercat să vândă o mașină furată din Anglia

În data de 8 martie, Serviciul de Investigaţii Criminale a reţinut un bărbat de 34 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune. (Continuare…)

Ferma de animale – infiintare, sfaturi, recomandari [P]

Infiintarea unei ferme de animale este o idee extrem de profitabila in Romania. Pe langa cresterea economiei tarii, se promoveaza conceptul de eco, atat de des auzit in ultimii ani. Astfel, o afacere de acest gen reprezinta o idee demna de luat in seama de catre persoanele care detin terenuri agricole, si nu numai. (Continuare…)

Jandarmii băcăuani au sprijinit o familie din Căbești, com. Podu Turcului pentru a trece mai uşor peste această perioadă dificilă.

În 28 februarie, în cadrul unei acţiuni umanitare comune organizate în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi ai primăriei comunei Podu Turcului, cu sprijinul Fundaţiei de Sprijin Comunitar Bacău, s-au deplasat în satul Căbeşti, din judeţul Bacău pentru (Continuare…)

Ai rămas fără bani? Intră pe imprumutacum.ro!

Cea mai bună soluție pentru a face față momentelor grele este să ai un fond de rezervă la care să apelezi. Ce te faci însă dacă nu dispui de economii și ai neapărat nevoie de bani din cauza unui eveniment neprevăzut? (Continuare…)

Buhușean prins în Bacău pentru tâlhărie

În data de 31 ianuarie, poliţiştii din municipiul Bacău au depistat un tânăr de 28 de ani din Buhuşi care ar fi încercat prin violenţă fizică să deposedeze de o sumă de bani un băcăuan 41 de ani.
(Continuare…)

Comăneștean reținut pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea unui ordin de protecţie

În data de 31 ianuarie, poliţiştii din Comăneşti au depistat un tânăr de 29 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea măsurilor judecătoreşti. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau