Social

Te preocupă examenul de permis auto? Află acum cum îl treci fără probleme!

Examenul de permis nu este cel mai greu test din viata unei persoane, dar nici cel mai usor. De foarte multe ori se intampla ca sala sa fie cea care pune probleme, iar faptul ca nu se cunosc informatiile teoretice poate genera probleme majore si la traseu, ceea ce inseamna ca o pregatire optima este necesara, inainte de examen.
(Continuare…)

Cauți un fotograf profesionist pentru nunta ta? Află ce ar trebui sau nu ar trebui să faci [P]


Să planifici o nuntă nu este atât de ușor pe cât pare. Mai ales că astfel de evenimente par că sunt la fel, căci oricum urmează același șir de acțiuni sau în mare parte au aceleași tradiții la bază. Așadar în încercarea de a ieși în evidență, din dorința de a face ca totul să fie perfect și unic, mulți dintre viitorii miri caută totul la superlativ. Pretențiile sunt mari, uneori și bugetul este destul de generos, doar că ceea ce lipsește este cunoașterea unor detalii care să facă diferența între o alegere necesară și una inspirată. (Continuare…)

Cele mai importante 4 avantaje ale utilizarii sculelor cu aer comprimat [P]


Compresorul cu aer comprimat este capabil de mai mult decat lucrari de vopsire prin pulverizare, curatare si umflare a pneurilor.
(Continuare…)

Sandalele, nelipsite din preferințele în materie de încălțăminte pentru vara ce vine [P]

Sandalele sunt vedetele în materie de încălțăminte de vară. În tot felul de forme, culori si design, cu platformă, cu toc sau talpă joasă, acestea asigură confortul necesar, dar si efectul de care ai nevoie pentru a-ti completa ţinuta.

Pornind de la necesitatea impusă de sezon, descoperă care sunt trendurile ce se impun vara aceasta. Brand-ul ANNA CORI vine cu o colectie de primăvară-vară în trend, cu stiluri diverse şi calitate, înainte de toate. (Continuare…)

Moda de vară – cum se pot îmbrăca femeile pentru zilele la birou [P]

Alcatuirea tinutelor pentru birou, in contextul temperaturilor ridicate din timpul verii, se poate dovedi o adevarata provocare. Outfit-urile office trebuie sa fie confortabile pe timpul diminetii si spre seara, cand este mai racoare, dar si in timpul zilei, cand zilele se anunta a fi toride. (Continuare…)

Accesoriile office – de la utilitate la aspect [P]


Biroul este acel loc unde oamenii își desfășoară activitatea fie la locul de muncă, fie acasă. Și, pentru că este atât de important în viața profesională și nu numai, ar trebui să fie respectată o anumită ordine. Această ordine include și accesoriile office. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau