Social

Accident la Dărmănești

Un tânăr de 22 de ani, din Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Trotuşului, în data de 19 mai, în jurul orei 23, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat gardul unui imobil, rezultând doar pagube materiale. (Continuare…)

4 Greșeli pe care le fac oamenii cu ceasurile lor

Atunci când cumperi un ceas, te aștepți să-l poți purta oricând și oriunde fără prea multă bătaie de cap, dar acest lucru este departe de adevăr. Există câteva greșeli comune pe care mulți bărbați le fac, indiferent de suma de bani pe care o dau pe un ceas de mână. (Continuare…)

Șantier “Habitat for Humanity” la Dărmănești


19 voluntari străini lucrează pe șantierul Habitat for Humanity Dărmănești. Voluntarii au sosit în România acum o săptămână și s-au implicat în lucrările de construcție a două locuințe pentru familiile aflate în nevoie. (Continuare…)

Jandarmii băcăuani recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ ale M.A.I.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău recrutează candidaţi pentru admiterea in instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne pentru sesiunile din 2018 si ianuarie 2019.
(Continuare…)

Cum poți avea nunta perfectă? – Pregătirile de nuntă


Când vine vorba de nuntă totul trebuie planificat din timp. Mirele și mireasa trebuie să se gândească la toate aspectele, pentru ca acest eveniment din viața lor să fie perfect. Ambii au emoții în legătură cu nunta, dar la fel de adevărat este și faptul că amândoi sunt stresați cu privire la pregătirile pentru această ceremonie. (Continuare…)

Accident la Răchitoasa: a intrat cu mașina într-un capăt de podeț

În data de 1 mai, în jurul orei 17, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale.
(Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau