Social

Un jandarm a găsit 7500 lei și i-a înapoiat unui bărbat de 60 de ani

Un jandarm a găsit 7500 lei și i-a înapoiat unui bărbat de 60 de ani

În ziua de 25 mai a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa spre serviciu, plutonier major Lungu Mircea din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, a observat în zona bisericii Precista din mun. Bacău, pe trotuar, o pungă în care se afla o sumă importantă de bani, peste 7500 de lei. (Continuare…)

Accident pe Bvd. Unirii din Bacău

La data de 08 mai a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier în municipiul Bacău. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un băcăuan de 60 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii (Continuare…)

Tourbillon-ul şi Ceasurile de Mână [P]

Tourbillon-ul şi Ceasurile de Mână [P]

Tourbillon-ul a fost inventat de Abraham-Louis Bregue care a obţinut brevetul în anul 1801, la Paris. Această descoperire a avut darul de a rezolva o problemă spinoasă constatată la (Continuare…)

Conducea fără permis și cu 0,87 mg/l alcoolemie

masina


La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Luizi-Călugăra în timp ce conducea un autovehicul pe drumul comunal din localitate. (Continuare…)

Cercetat de poliţişti pentru conducere cu permisul suspendat

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 49 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii Bogdan Vodă.
(Continuare…)

Reduceri de preţ şi oferte atractive pentru rochiile de primăvara – numai pe dyfashion.ro

Reduceri de preţ şi oferte atractive pentru rochiile de primăvara – numai pe dyfashion.ro


Atunci când se apropie anotimpul călduros, femeile vânează magazinele care oferă reduceri de preţ pentru articolele de sezon, dar şi diversitate în modele. Rochii de seară, pentru evenimente mondene, pentru ocazii selecte, aniversări şi alte tipuri de ieşiri, dar şi comoditate deplină! Acestea sunt aspectele pe care toate articolele promovate în cadrul magazinelor online pentru femei ar trebui să le ofere.
(Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau