Social

Cum a câștigat o băcăuancă o mașină electrică Zoe de la Enel [P]


Georgeta Barca, din Bacău, a câștigat o mașină electrică Renault Zoe și o stație de încărcare pentru vehicule electrice la cea mai importantă loterie publicitară Enel de până acum. Doamna Barca a achiziționat în perioada campaniei promoționale un abonament Enel Fix Asigurat, care oferă energie electrică la un preț fix pe 12 luni, având incluse anumite beneficii de asigurare, prin intermediul unei polițe încheiate de către Enel în beneficiul clienților săi.

(Continuare…)

Sub influența alcoolului la volan

În 18 decembrie, în jurul orei 3:30 dimineața, polițiștii băcăuani au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, sub influența alcoolului.
(Continuare…)

Avantajele folosirii unei camere de supraveghere în propria locuință [P]

Siguranța noastră, dar și a locuinței este motivul pentru care căutăm să ne adaptăm noilor tehnologii de supraveghere. Cu cât ne simțim mai feriți de orice fel de pericole, cu atât mai bine pentru noi. Putem fi feriți mereu de pericole chiar și în propria locuință dacă ne luăm măsurile de siguranță necesare, iar camerele de supraveghere video sunt alternativele cele mai îndemână.
(Continuare…)

Înșelăciuni imobiliare: ghid de prevenire

Cazurile persoanelor înșelate, escrocate de tot felul de indivizi în momentul în care au dorit să-și cumpere o locuință, a celor care au luat „teapa” când și-au închiriat casa și s-au trezit fără ea sunt nenumărate.

Din acest motiv, un adevărat Ghid de Prevenire a înșelăciunilor imobiliare a fost realizat de “Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității” din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române în colaborare cu Asociația Românâ a Agențiilor Imobiliare.
(Continuare…)

Aparatele de sudură – ajutor neprețuit în gospodărie [P]


Dacă locuiești la casă, atunci ești familiarizat cu problemele de tot felul care se ivesc mereu și care par să nu se mai sfârșească niciodată: țevi sparte, gard desfăcut, balamale rupte etc. Acestea atrag după sine costuri de manoperă mari, dar și provocarea găsirii unui meșter priceput și disponibil. (Continuare…)

Cele mai importante motive pentru care cutia postala nu trebuie sa fie o achiziție banală

cutii postale
Câți dintre proprietarii de apartamente se gândesc ca o cutie postala transmite despre propria locuință sau chiar și despre locatari? Probabil ca numărul acestora este mai mic decât ar trebui, în ideea în care foarte multi gândesc că achiziționarea unei cutii postale este un proces banal.
(Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau