Social

Conducea fără permis și cu 0,87 mg/l alcoolemie

masina


La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Luizi-Călugăra în timp ce conducea un autovehicul pe drumul comunal din localitate. (Continuare…)

Cercetat de poliţişti pentru conducere cu permisul suspendat

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 49 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii Bogdan Vodă.
(Continuare…)

Reduceri de preţ şi oferte atractive pentru rochiile de primăvara – numai pe dyfashion.ro

Reduceri de preţ şi oferte atractive pentru rochiile de primăvara – numai pe dyfashion.ro


Atunci când se apropie anotimpul călduros, femeile vânează magazinele care oferă reduceri de preţ pentru articolele de sezon, dar şi diversitate în modele. Rochii de seară, pentru evenimente mondene, pentru ocazii selecte, aniversări şi alte tipuri de ieşiri, dar şi comoditate deplină! Acestea sunt aspectele pe care toate articolele promovate în cadrul magazinelor online pentru femei ar trebui să le ofere.
(Continuare…)

Accident pe Strada Primăverii

La data 18 martie polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Primăverii din municipiul Bacău. (Continuare…)

PREVENIRE A CRIMINALITĂȚII DIN MEDIUL ON-LINE

Criminalitatea informatică și securitatea cibernetică reprezintă mari provocări ale prezentului, implicând atât instituțiile cât și persoanele fizice.
(Continuare…)

Accidentată pe trecerea de pietoni pe str. Vadu Bistriței

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale. (Continuare…)

  Stiri din Social Camera live Bacau. Nunti Bacau