Categorii: ActualitateSocial

Sezonul toxiinfectiilor alimentare

E timpul toxinfectiilor alimentare, afectiuni numite de medicii specialisti
de sezon. Comparativ cu cazurile inregistrate in cursul anului trecut, anul acesta numarul bolnavilor afectati de toxinfectii alimentare a crescut considerabil.

Statisticile medicale scot la iveala, numai in ultima perioada, cinci cazuri de salmonella.

Pentru a preveni imbolnavirea, medicii recomanda populatiei sa evite consumul de oua, sosuri, grasimi sau dulciuri cumparate de la colt de strada.

De asemenea, este necesar sa verifice nu numai data expirarii produsului pe care urmeaza sa il cumpere, ci si aspectul alimentului in cauza, care trebuie sa nu prezinte modificari organoleptice.

Informatia Bacaului

Silvia Holotiuc

Comentează
Share
Publicat de
Silvia Holotiuc

Recent Posts

Performanțe remarcabile pentru C.S.M. Moinești la Campionatul Național de Powerlifting 2024

Sportivii Diaconu Ștefan Matei și Marius Mihai Manda au reprezentat cu succes Clubul Sportiv Municipal…

joi, 26-09-24

Top 5 gadgeturi inteligente care îți fac viața mai ușoară

Tehnologia continuă să evolueze într-un ritm impresionant, iar gadgeturile inteligente devin tot mai prezente în…

vineri, 20-09-24

Mergi într-un city break la Brașov? Ai nevoie de perne de aer de la AirPower dacă ai Chevrolet Aveo!

Având în vedere că Brașovul e la o aruncătură de băț, mulți băcăuani aleg să…

miercuri, 28-08-24

Tragedia din 21 august 1988 din județul Bacău

Pe 21 august 1988, un camion plin cu 63 de persoane, printre care și copii,…

miercuri, 21-08-24

Rolul inteligenței artificiale în dezvoltarea tehnologiei moderne

Descoperă cum inteligența artificială transformă tehnologia și contribuie la dezvoltarea diverselor industrii, inclusiv cazinourile online.

marți, 20-08-24

15 august – Adormirea Maicii Domnului

La data de 15 august, intreaga crestinatate pomeneste Adormirea Maicii Domnului.

miercuri, 14-08-24

Acest website folosește cookies.