Societatea Pambac, principalul producător de pâine din municipiul Bacău, a anunţat că, începind cu 15 noiembrie 2006, va majora cu aproximativ 4,2 la sută preţurile produselor de panificaţie şi ale celorlalte specialităţi, informează corespondentul AMOS News.
Alin Giurea, directorul general al acestei societăţi spune că în urma aplicării acestor majorări, preţul la raft al franzelei va fi mai mare cu 0,05 Ron pe bucată.
Reprezentantul producătorului băcăuan de produse de panificaţie mai adaugă că mărirea cu circa cinci bani pe bucată a preţului pâinii este cauzată, în special, de creşterile importante de tarife, de peste 45%, înregistrate la materia primă de bază, grâul, precum şi a creşterilor de aproximativ opt la sută a cheltuielilor legate de transportul produselor şi a consumului de gaze naturale.
Creşteri de tarife, de peste 20%, au fost înregistrate în ultimul an şi la preţul apei precum şi de peste 46 la sută la piesele de schimb.
„Această majorare este prima după o perioadă de aproape trei ani, în care am reuşit să menţinem preţul pâinii neschimbat, deşi costurile intrărilor au suferit numeroase modificări „, a mai precizat Alin Giurea.
Autor : Mircea TÎRNOVEANU, Amos News
Update in luni, 13-11-06 0:54
Bacăul este un loc privilegiat pentru pasionații de hiking și trekking, datorită apropierii de munții…
Chiar dacă nu sunt la fel de populare ca ruleta sau ca pokerul și nici…
Sala de Sport a Liceului Spiru Haret din Moinești a găzduit cea de-a XIV-a ediție…
Situat strategic în regiunea Moldovei, Bacăul a devenit în ultimii ani un hub important pentru…
Locuitorii din comuna Berești-Tazlău vor beneficia de testări medicale gratuite în cadrul caravanei „Nu am…
Sportivii Diaconu Ștefan Matei și Marius Mihai Manda au reprezentat cu succes Clubul Sportiv Municipal…
Acest website folosește cookies.
Comentează