Cursuri pentru calificare in turism

Meseriile de tehnician în hotelarie (receptioneri) si agent de turism – ghid au fost nominalizate de Scoala de Studii Comerciale din Bacau pentru cursurile pe care le organizeaza de la începutul lunii iunie.

Pregatirea teoretica are loc zilnic în intervalul orar 16,30 – 19,20, în salile Colegiului National Gheorghe Vrânceanu din Bacau, iar instruirea practica se face în agentiile de turism.

Dupa examenul de absolvire se obtin certificate de calificare acreditate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerului Educatiei si Cercetarii, recunoscute si în Europa.

Actele necesare înscrierii sint diploma de bacalaureat, certificatul de nastere, actul de identitate, certificatul de casatorie (pentru femei) si adeverinta medicala.

Ziarul de Bacau


Ads: Locuri de munca Bacau Agentii de turism Bacau

Update in luni, 22-06-15 15:01

Silvia Holotiuc

Comentează

Vezi comentarii

  • sunt interesata de aceste cursuri si asi dori sa stiu cand se fac inscrieri,cat timp dureaza aceste cursuri,ce pret si cum a-si putea sa fac daca lucrez.

  • sunt interesat de aceste cursuri si as dori sa stiu cand se fac inscrieri,cat timp dureaza,ce pret si daca este o problema daca nu sunt din bacau

  • sunt interesat de aceste cursuri si as dori sa stiu cand se fac inscrieri,cat timp dureaza,ce pret si daca este o problema daca nu sunt din bacau

  • bunaziua,eu m-am inscris la acest curs acum o luna de zile si as vrea sa stiu daca se mai incep sau nu.de ce intreb?!pt ca am vazut pe lista de inscriere persoane inscrise de la inceputul lui 2008.

  • buna ziua sunt interesata dea ceste cursuri si as dori sa stiu cand se fac inscrieri,cat timp dureaza,ce pret si daca este o problema daca nu sunt din bacau.va multumesc!

  • buna
    sunt interesata de un curs de turism. as aveanevoie de mai multe informatii, in principiu de durata cursului, pretul si perioada.
    multumesc

  • Buna ziua! Sunt interesat de cursul dumneavoastra . As dori mai multe detalii in legatura cu durata, perioada si pretul cursului precum si cu ceea ce studiem. Va rog sa lasati si un numar de contact, daca se poate. Multumesc!

Share
Publicat de
Silvia Holotiuc

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.