Categorii: Actualitate

Medima deschide în Bacău a 14-a clinică de Excelență în Imagistică Medicală

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică în Bacău, printr-o investiție în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro. Situată pe strada Erou Ciprian Pintea 29, clinica Medima Bacău oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. Astfel, odată cu această lansare, rețeaua Medima ajunge la 14 clinici operaționale la nivel național.

Clinica Medima Bacău este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Siemens MAGNETOM Altea 1.5T și CT Siemens SOMATOM go.Up.

Gama largă de servicii medicale oferite în cadrul clinicii Medima Bacău acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Bacău este formată din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani. Coordonatorul clinicii Medima Bacău este Simona Patache, profesionistă în administrarea clinicilor medicale.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical al Medima:
„Noua clinică Medima Bacău este rezultatul unei viziuni îndrăznețe și a unei munci de echipă extraordinară. Ne-am propus să creăm un mediu în care pacienții să se simtă cu adevărat în siguranță și bine îngrijiți. Tehnologia de ultimă generație, personalul medical dedicat și abordarea noastră orientată către pacient se vor îmbina perfect încă o dată în cadrul celei de-a 14-a clinici Medima pentru a oferi servicii de excelență în domeniul sănătății.”

Vlad Ardeleanu, CEO Medima:
„Începem un nou capitol, cu numărul 14, al poveștii Medima. Este un moment cu adevărat special, deoarece prin deschiderea clinicii Medima Bacău continuăm să fundamentăm misiunea cu care am pornit la drum: îmbunătățirea accesului populației la investigații imagistice moderne, care au un impact crucial în prevenția și diagnosticarea timpurie a mai multor afecțiuni medicale. Ne-am propus să avem un impact pozitiv pe termen lung, să contribuim la creșterea speranței de viață și la facilitarea tratamentelor mai accesibile.”

Simona Patache, Manager Clinică Medima Bacău:
„Este o bucurie să deschidem ușa celei de-a 14 clinici Medima în orașul Bacău. Cu o echipă de profesioniști medicali dedicați și echipamente de ultimă generație, suntem pregătiți să oferim îngrijirea de încredere și accesibilă pentru întreaga comunitate. Astfel, ne angajăm să fim un partener de bază pentru sănătatea fiecărui pacient. ”

Despre Medima
Medima este o rețea națională de clinici de excelență în imagistică medicală, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 14 clinici moderne operaționale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și Director Medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, urmând ca în 2022 să se alăture proiectului și fondul internațional de private equity Integral Venture Partners, pentru creșterea proiectului într-un ritm și mai accelerat.

Contributori - Alte surse

Comentează
Share
Publicat de
Contributori - Alte surse

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.