Categorii: Magazine

Billa Bacau

Primul magazin Billa din Bacau, de pe Str. Stefan cel Mare, s-a deschis in 13 aprilie 2006, al doilea magazin Billa a fost ridicat pe strada Mioritei (in locul fostei tipografii), fiind deschis in iunie 2008. Din 28 mai 2009, al treilea supermarket Billa a fost deschis pe str. Republicii, la intersectia de la Aeroport.

Billa Bacau

Adresa magazin Billa 1 Bacau:
Str. Stefan cel Mare nr.28A (langa fostele cladiri ale Fabricii de incaltaminte Cotidian /”Partizanul”, actualul Arena Mall.)
Telefon: 0234/577.644
Fax: 0234/577.677

Billa 1 Bacau are parcare proprie cu 164 de locuri.
Se poate ajunge si cu autobuzul 22 si maxi taxi 4.
Suprafata: 1800 mp

Adresa magazin Billa 2 Bacau:
Str. Mioritei nr. 27 (in locul fostei tipografii).
Tel: 0234/516.021
Fax: 0234/516.055

Locuri de parcare: 112
Se poate ajunge cu autobuzul 17.
Suprafata: 1200 mp

Adresa magazin Billa 3 Bacau:
Str. Republicii nr. 76 (intersectia cu Str. Aeroportului).
Tel: 0234 552 361
Fax: 0234 552 360
Locuri de parcare: 112
Se poate ajunge cu autobuzul 17, 18, 22.
Suprafata: 400 mp

Orar Billa 1, Billa 2:
Luni-Sâmbătă: 8:00-22:00
Duminică: 9:00-20:00

Orar Billa 3:
Luni-Sambata: 7:00-22:00
Duminica: 8:00-20:00

Istoria supermarketului Billa:

În decembrie 1953 pianistul de numai 36 de ani Karl Wlaschek deschidea în Viena primul magazin de produse cosmetice în regim discount. Astfel, într-un spaţiu de vânzare de numai 40 mp, clienţilor li se oferea posibilitatea de a achiziţiona produse de marcă la preţuri extrem de avantajoase.
Această politică de preţuri s-a impus în scurt timp, succesul avut ducând la deschiderea şi altor filiale în Viena. În 1960 numărul magazinelor ajunsese deja la 45, strategia de discount fiind ulterior aplicată şi în sectorul alimentar.
In 1961 firma primea numele BILLA, însemnând în limba germană ” magazin ieftin” (Billiger Laden), strategia clară a preţurilor avantajoase ducând la poziţia de cel mai de succes lanţ de supermagazine în Austria de astăzi.
Astăzi firma face parte din concernul german REWE, numărând in Austria aproximativ 1000 de magazine, iar prin Eurobilla alte 300 în ţări precum Italia, Cehia, Slovacia, România, Croaţia, Ucraina, Bulgaria si Rusia.

Update in joi, 26-11-09 20:11

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Comentează

Vezi comentarii

  • cele mai proaste vanzatoare si mai nesimtite care nu au grija de clientii lor
    stau cu altii de vorba si oamenii asteapta la rand ca prostii,iar ele nici nu se uita.
    proasta organizare

  • Eu nu as spune ca sunt proaste. Eu as spune ca sunt nesimtite si asta pentru ca nu au pregatire in domeniu, nu stiu sa se poarte cu clientii, nu stiu ce e acela respect pentru omul care intra intr-un magazin sa lase bani, nu sa ceara marfa pe gratis. Halal patron cu asa vanzătoare! Vom avea un comert civiliyat numai cand noi, clientii vom fi exagerat de pretentiosi ca sa-i obligam pe vanzatori sa ne respecte. Daca nu facem nimic, fiecare in parte si toti la un loc, asa o sa fim, bataia de joc a unor persoane care nu au ce cauta in comert.

  • Nu au rest sa-ti dea,stai pana cauta clientul din fata ta prin buzunare dupa banuti ,de te lasi lehamite sa mai faci cumparaturi de la ei.

  • Sunt de acord cu voi in ceea ce ai priveste pe unii vanzatori sau casiere.Dar asta nu e valabil in toate magazinele Billa, si se intampla in orice magazine.Diferenta e ca la Billa chiar gasesti produse proaspete si de calitate tot timpul. De asta m-am convins de nenumarate ori. Cat despre banii marunti, dak v-ati fi interesat putin a-ti fi stiut ca bancile dau magazinelor gen Billa o suma mica de bani marunti pe care ai primeste regulat, fara excepti. SI atunci dak nu sunt bani marunti Billa e de vina? Eu mai zic si ca, clientii sunt grabiti si stresati si poate cateodata le place sa se lege de orice detaliu. Parca pe vremea lui Ceausescu aveam prodise de asa calitate sau aveam tupeul sa strigam la vanzatoare si sa le facem cu apa si cu otet....

  • eu stau in apropierea mag."billa" din stefan cel mare si e un SUPER magazin,gasesti de toate si e ffffffffffffoarte bine ca primiti si tichete de masa.

  • acum ca au deschis malul asta,o sa fie problema mare cu parcarea,multi care or sa mearga la mall,or sa parcheze la voi in parcare,si cei care chiar or sa vina sa cumpere de la billa,unde parcheaza masinile?eu de curand am fost sa-mi ac cumparaturile de la billa,si nu am putut gasi un loc unde sa parchez,iar cand am intrat in magazin,pustiu,da toate masinile din parcare????erau a oamenilor care s-au dus la mall!!!

  • Este un magazin foarte la indemana tuturor produsele sunt excelente dar organizarea lasa de dorit. Aveti mai mare grija la umplerea rafturilor cu produse mai diversificate si casele de marcat sa fie toate deschise ca sa mearga ca pe banda fiecare cumparator nu sa stau cate jumate de ora pana sa ajung sa platesc cumparaturile facute! Din aceasta cauza multa lume nu va mai "viziteaza" asa ca ascultati-ma si o sa vedeti ca am dreptate dragi patroni ai BILLA Bacau........SUCCESE VA UREZ IN NOUL AN LA TOATA LUMEA SI MIE!!!!

  • Voi "astia", cetatenilor, care va legati de casiere (nu vanzatoare!) sunteti PENIBILI! Uitati'va fiecare la comportamentul dv. de la locurile de munca si dupa aruncati cu noroi in altii. Mi se pare ca bateti campii aiurea... Respectati si voi persoanele cu care intrati in contact si veti fi respectati.

Share
Publicat de
Bacau Online
Taguri: Billa

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.