Categorii: Divertisment

Bancul zilei

SADVA, Sindrom de Atentie Deficitara la Varste Avansate

Am hotarat de ieri sa spal masina. Am luat cheile si am pornit spre garaj, moment in care am vazut teancul de corespondenta pe masa. Bun, o sa ma duc sa spal masina, dar mai intai sa arunc o privire, poate este ceva urgent. Am pus cheile masinii pe birou, langa scrisori. Am vazut cateva facturi de plata si multa publicitate inutila. M-am hotarat sa o arunc, dar am vazut ca gunoiul era plin. M-am gandit ca initial ar fi bine sa-l golesc. Am pus facturile pe birou, dar mi-am dat seama ca ar fi si mai intelept sa merg intai la bancomatul de langa casa, sa platesc facturile. Am lasat gunoiul jos, am luat facturile si m-am indreptat spre usa. Unde sa fie cardul de bancomat ? Ah, in buzunarul hainei pe care am avut-o ieri pe mine !

Trecand pe langa masa, dau cu ochii de berea pe care tocmai o incepusem. Ma duc dupa card, dar mai intai sa pun berea asta la frigider. In drum spre bucatarie constat ca plantele au un aer cam ofilit. Ar fi sa le ud. Pun berea pe masa din bucatarie si ce sa vezi. Dau de ochelari ! Ii cautam de cateva ore. Sa-i pun bine repede. Iau vasul cu apa, sa ma duc spre sufragerie. Stai, am uitat telecomanda televizorului aici. Deseara, cand dam drumul la Tv. nimeni nu o sa caute in bucatarie. Mai bine o duc imediat in sufragerie. Pun ochelarii pe masa, iau telecomanda. Pun apa la plante si vars pe parchet. Las telecomanda in pat si merg sa iau o carpa, ca sa sterg pe jos. Trecand prin hol, vad ca ar trebui sa schimb rama unui tablou. Merg mai departe, dar nu mai stiu ce ma duceam sa fac !!! Ah! Ochelarii? Nu! Mai intai carpa! O iau. Si dau cu ochii de cosul de gunoi plin.

La sfarsitul zilei: masina este nespalata, facturile nu le-am platit, berea trezita pe masa, la plante am pus doua picaturi de apa, nu stiu unde-mi este cardul, ochelarii, cheile masinii. Dar telecomanda ? De ce nu am realizat nimic azi ? Pentru ca am fost prea ocupat toata ziua. Da, imi dau seama ca e grav. Va trebui sa merg la medic. Dar mai intai sa ma uit si in restul corespondentei.

Apasa aici pentru a trimite acest mesaj tuturor cunoscutilor de pe Yahoo Messenger. Eu l-am trimis dar nu-mi mai amintesc cui l-am trimis. Deci sa nu mi-l trimiteti inapoi. Pentru ca s-ar putea sa vi-l trimit din nou!

Update in miercuri, 10-12-08 14:09

Contributori - Alte surse

Comentează
Share
Publicat de
Contributori - Alte surse

Recent Posts

Duminica Floriilor

Sărbătoarea Floriilor ne aduce aminte de intrarea triumfală a lui Iisus în orasul Ierusalim. Este…

duminică, 28-04-24

Miercuri se opresc temporar gazele în Nicolae Bălcescu, Cleja, Somușca și Răcăciuni // ACTUALIZARE

Pentru a permite realizarea de către Transgaz a lucrărilor de relocare/protejare a unor tronsoane de…

miercuri, 24-04-24

Înțelegerea perspectivelor financiare ale Tesla cu anunțul privind câștigurile pentru T1 2024

Tesla, renumitul producător de vehicule electrice, se pregătește să își dezvăluie performanțele financiare pentru primul…

miercuri, 24-04-24

Scaun agățat – de ce merită să îl cumperi?

Scaunele agățate au fost asociate în principal cu elemente de amenajare pentru camerele copiilor sau…

miercuri, 24-04-24

Dezlegari de post în condiţiile vieţii de azi

Dezlegările din timpul postului sunt date credincioșilor de catre preotul duhovnic, adică preotul la care…

joi, 04-04-24

Ghidul suprem pentru scaune cu rotile manuale

A învăța cum să folosești un scaun cu rotile manual în mod eficient te va…

joi, 04-04-24

Acest website folosește cookies.