Voluntariatul, o oportunitate de dezvoltare personală

Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale a organizat in data de 05 decembrie 2011, orele 17:00, cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului, la sediul din str. Venus, nr.21, mun. Bacău, evenimentul cu tema: ‚,Voluntariatul, o oportunitate de dezvoltare personală’’.

Scopul acestei întâniri a fost acela de a promova spiritul voluntariatului, la nivelul comunității băcăuane, dar mai ales în rândul elevilor (responsabilitate, curaj, atitudine, comportament pro-activ, lucrul în echipă, creativitate, descoperirea și cunoașterea propriilor limite, dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare, etc.).

Un numar de 10 elevi aflati in cls. a X-a la Colegiul National de Arta ”G. Apostu” din Bacau, si-au manifestat dorinta de a se implica in activitatile si programele derulate in cadrul asociatiei si au incheiat in acest sens contracte de voluntariat.

Cu aceasta ocazie, presedinta asociatiei, psiholog Carla Popa, a facut o scurta prezentare a proiectului ”Raza de soare”, castigator al sponsorizarii oferite de Fundatia pentru Comunitate si MOL Romania prin Programul pentru Sanatatea Copiiilor.

La acest eveniment au mai participat si elevii cls. a IX-a G din cadrul Colegiului National ”Stefan cel Mare” Bacau, insotiti de prof. diriginte Ozana Alexa, elevii cls. a X-a B din cadrul Colegiului National de Arta ”G. Apostu” Bacau, însotiti de prof. Ionela Petrescu, precum si doamnei Gabriela Otelita presedinta Asociatiei ”Sindrom Down” Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.