Omul de afaceri Valeriu Damian, gasit mort in locuinta sa din Bacau

Omul de afaceri bacaun Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta da. Anchetatorii fac cercetari la fata locului. La fata locului a sosit o ambulanta, dar si echipaje ale Politiei si Procuraturii, anunta Realitatea TV. Barbatul avea picioarele legate si urme de lovituri pe corp. Valeriu Damian a fost patronul benzinariilor Helios.


Procurorii spun ca, din primele cercetari, omul de afaceri ar fi fost victima unei infractiuni de omor.
Omul de afaceri bacauan Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta de catre sotia sa care a sunat la numarul unui de urgenta 112.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bacau a ajuns la fata locului, insa medicii nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul barbatului.

Potrivit reprezentantilor SAJ Bacau, apelul la 112 a fost facut la ora 3.06.

Conform sursei citate, cand a fost gasit barbatul avea picioarele legate si mai multe urme de lovituri pe corp, precum si echimoze.

Procurorul Felix Banila de la Parchetul Tribunalului Bacau a declarat ca, din primele cercetari la locuinta omului de afaceri din Bacau, barbatul a fost victima „unei infractiuni de omor”.

El a precizat ca omul de afaceri Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta sa din Luncani, judetul Bacau, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 3.00, de catre sotia sa.

Conform sursei citate, in prezent la fata locului se afla reprezentantii Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciul Criminalistic, care fac cercetari sub coordonarea Parchetului Tribunalul Bacau.

Omul de afaceri Valeriu Damian avea 66 de ani, era casatorit si avea doua fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.