Locomondo se schimba in Todomondo

Reprezentanţii României la Eurovision 2007 au decis ­ pentru Helsinki se vor prezenta cu numele de scenă TODOMONDO, renunţând la numele cu care au concurat în selecţia naţională.

„Am discutat despre mai multe variante de nume, inclusiv unele de-a dreptul haioase propuse de fanii Eurovision pe site-ul esctoday.com. Dar am considerat că nu e cazul să ne îndepărtăm prea mult de numele cu care ne-am prezentat la selecţia naţională. Combinaţia TODOMONDO a fost pe gustul tuturor şi a ieşit «la vot»”, a declarat Mister M (Bogdan Taşcău).

„TODOMONDO e de fapt o reflectare a dorinţei noastre de a ne face cunoscută melodia în toată lumea. E o melodie pe care sperăm să o cânte toţi la Helsinki şi pe care vrem să-i convingem să o voteze”, a adăugat Ciro de Luca.

Practic, fiecare membru al trupei a avut câte ceva de spus în legătură cu alegerea noului nume: Kamara a cerut ca în denumire să se regăsească în continuare cuvântul Mondo, Ciro a vrut să fie neapărat un cuvânt în italiană, Andrei a insistat să fie un nume apropiat ca formă de cel sub care au câştigat finala naţională, Vlad ­ să aibă o tentă muzicală, Valer ­ a susţinut ideea unei combinaţii între cuvinte din diverse limbi.

Până şi fanii au avut un cuvânt de spus, cei şase băieţi consultând variantele sugerate de vizitatorii site-urilor care s-au implicat în acest proces.

„Le mulţumim tuturor celor care au venit cu propuneri. Inclusiv celor care ne-au criticat. Sperăm ca acest nou nume să ne poarte cel puţin la fel de mult noroc ca Locomondo”, a declarat Vlad Creţu.

„Băieţii au avut toată libertatea în alegerea numelui, noi am venit cu câteva sugestii, dar am spus că doar le facem nişte propuneri, decizia revenindu-le lor. Este important ca ei să simtă că Televiziunea Romana îi susţine în tot ceea ce fac, fără a le impune un anumit punct de vedere.

Pe de altă parte, toată lumea trebuie să înţeleagă din acest moment că televiziunea este responsabilă pentru tot ce se va întâmpla la nivelul promovării şi prezenţei noastre la Helsinki, atât timp cât toate cheltuielile sunt suportate de noi.

Nu este nimic nou, la fel am procedat şi în anii trecuţi, la fel vom proceda şi acum, ne-am asumat această responsabilitate din momentul în care am decis să achităm taxa de participare la concursul Eurovision 2007. Nu ne dorim nimic altceva decât să nu dezamăgim publicul”, a declarat şeful delegaţiei, Dan Manoliu.

Liubi, liubi I love you lyrics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.