Întâlniri în trafic între beţivi şi poliţişti

Un echipaj de poliție rutieră din Onești l-a depistat la data de 19.02.2012, în jurul orei 16.10, pe Ion G., de 40 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 11, în localitatea Oituz, având o concentratie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 19.02.2012, în jurul orei 15.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Bacău l-a depistat în trafic pe Dumitru B., de 53 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Prelungirea Bradului, având permisului de conducere anulat.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, acestuia i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat.

Totodată a fost condus la Spitalul Județean Bacău în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie ocazie cu acesta a refuzat recoltarea.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este anulat și refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii l-au depistat la data de 19.02.2012, în jurul orei 17:30, pe DJ 119 B, în localitatea Luizi Călugăra, pe Adrian S., de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Gavrilă P., de 44 de ani, din județul Brașov a fost depistat de polițiștii din Onești, în timp ce, la data de 19.02.2012, în jurul orei 19.50, conducea un autoturism pe D.N. 11, în localitatea Oituz, și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.