Infracțiuni la regimul circulației constatate de polițiști

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat pe 01.04.2012, în jurul orei 15.30 pe Ovidiu A., de 44 de ani, din comuna Racova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Buhuși unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, Iulian B., de 25 de ani, din comuna Răchitoasa, care conducea un autoturism la data de 01.04.2012, în jurul orei 18.00, pe DJ 241, pe raza comunei Răchitoasa, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în şanţul de pe marginea străzii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentu îngrijiri medicale. Acestuia i-au fost recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 01.04.2012, în jurul orei 23.40, în timp ce Marian S., de 37 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Alecu Russo din localitate, la efectuarea manevrei de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat, avariindu-l.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat ș i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

La data de 02.04.2012, în jurul orei 03.00, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Constantin Ene, din localitate, a observant în trafic un autoturism care, la vederea polițiștilor, a staționat fără nici un motiv.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului se afla un minor de 17 ani, din comuna Mărgineni, care nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.