Gheață carbonică pentru o nuntă de top [P]

Dragi miri, știm că nunta este cel mai important eveniment din viața voastră de până acum. Ne dăm seama că vă doriți ca totul să fie extraordinar pentru voi și pentru invitați și mai știm că vreți să îi surprindeți, oferindu-le o nuntă diferită de tot ce au mai văzut până acum. Pentru că suntem conștienți de toate aceste lucruri, vă oferim soluția perfectă!

Gheața carbonică pentru nunți este un element inedit, care vă ajută să punctați decisiv la impresia artistică. Pentru ca acest lucru să se întâmple, primul moment care trebuie evidențiat este valsul mirilor. Pe lângă frumoasa coregrafie pe care ați pregătit-o, un factor important este prezentarea. Noi vă propunem să dansați pe melodia voastră preferată într-un decor fascinant, în care voi veți da senzația că plutiți pe nori… De fapt, norii sunt formați dintr-o pătură de fum greu, produsă de o mașină care folosește gheață carbonică. Fumul nu se ridică, rămânând la nivelul pardoselei, iar imaginile cu voi învârtindu-vă în acest decor va fi una memorabilă pentru cei prezenți.

Video-demonstratie cu gheata carbonica

Un alt capitol la care gheața carbonică va face furori printre invitați este cel al băuturilor. Granule din această gheață introduse în pahare sau carafe vor face ca din ele să se reverse un abur fascinant. Vinul, șampania sau cocktailurile de diverse arome și culori vor arăta ca niște vulcani, căpătând un aspect efervescent și o aromă accentuată. Efectul asupra invitaților va fi, cu siguranță, unul extraordinar. Gheața carbonică, în fapt dioxid de carbon în formă solidă, este un produs în totalitate sigur pentru consumul în scopuri alimentare. Nu există riscuri în folosirea lui, nu lasă urme și nu are miros.

Dacă vreți ca ziua nunții voastre să fie una cum nu ați mai trăit niciodată, alegeți să îi dați o tentă de magie cu ajutorul acestui produs inedit care este gheața carbonică.

Pentru comenzi sau detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la www.dioxid.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.