Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC

Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.

Testarile se vor face in Bucuresti si in marile orase ale tarii: Arad, Bacau, Craiova, Cluj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Brasov, Oradea, Galati, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Constanta (locatia din bdul Aurel Vlaicu). Evenimentul se va desfasura in ambele zile in intervalul 12.00 – 18.00, iar cei care vor lua parte la acest eveniment vor putea castiga diverse premii la concursuri pe teme de sanatate.

“Dorim sa fim alaturi de clientii nostri si in contexte sociale. “Ziua inimii” marcheaza faptul ca ne deschidem portile si catre evenimente necomerciale, cum ar fi campaniile de screening a populatiei. Suntem convinsi ca publicul apreciaza ca in timpul dedicat cumparaturilor, noi ii oferim beneficiul unor teste gratuite de sanatate. Aceasta, cu atat mai mult cu cat fiecare din noi devine din ce in ce mai ocupat si mai putin preocupat de sanatatea sa.” – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.

“Prin aceasta campanie Sensiblu doreşte să ofere clienţilor sai oportunitatea de a avea acces la informaţii despre riscurile şi posibilităţile de prevenţie în cazul bolilor cardiovasculare.

“Scopul campaniei “Ziua Inimii” este sprijinirea pacienţilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.” – spune Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu.

Este important intai sa constientizam riscul pe care il reprezinta bolile cardiovasculare, iar apoi trebuie sa stim ca acestea pot fi prevenite. Consumul de legume si fructe proaspete este benefic pentru sanatate tocmai de aceea real,- isi incurajeaza clientii sa manance sanatos si sa participe la sesiunea de testari de la “coltul inimii”, a declarat Ofelia Iancu, Director Galerii Comerciale real,- hypermarket.

Ziua Inimii este un eveniment marcat international in ultima duminica din septembrie prin campanii de educare si testare a populatiei.
Romania ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre romani mor din cauza bolilor de inima.

Federatia Mondiala a Inimii recomanda in acest an o dieta sanatoasa, saraca in grasimi saturate si sare, dar bogata in fructe si legume.

Lista locatii pentru Campania Ziua Inimii in Galeria Real:
Arad – Calea Radnei nr. 298
Bacau – Calea Republicii nr. 181
Baia Mare – Bdul Bucuresti nr. 144
Bucuresti – Titan, B-dul Theodor Pallady nr. 51
Bucuresti – Berceni, Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 – 109
Bucuresti – Vitan, Calea Vitan nr. 236
Brasov – str. Caramidariei – Bazaltului nr. 2
Cluj – Bdul Muncii nr. 1- 15
Constanta 2 – Bdul Aurel Vlaicu nr. 168
Craiova – Calea Severinului nr. 5A
Deva – Calea Zarandului nr. 87
Galati – Bdul Galati nr. 3-A
Oradea – Str. Ogorului nr. 171
Oradea – Str. Suisului nr. 10A
Pitesti – Str. Dobrogeanu Gherea nr. 1
Satu Mare – Drum Carei 77 – 79
Sibiu – Comuna Selimbar, Sos. Sibiului km. 306, DN 1.
Targu Mures – Bdul 1 Decembrie 1918
Suceava – Scheia, Str. Humorului nr. 86
Ploiesti – Comuna Blejoi, sat Blejoi, nr. 1200

Persoane de contact:
Laura Ivancioiu
PR Director DECI SE POATE
Tel. 0724 232 242
Mail: laura@decisepoate.ro

Ioana Laura Pasca
Marketing Director
Galeria Real
Tel: 0748 843 066
Mail: ioana.pasca@galeriareal.ro

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.