Focus Smart Cont și Expresso „All inclusive”, noi produse de creditare şi de economisire de la BRD


BRD Groupe Societé Générale vine în întâmpinarea clienţilor săi cu două noi produse avantajoase, unul de creditare şi un altul de economisire.

BRD a lansat un produs nou, promoţional, Expresso „All inclusive”, un credit de nevoi personale în lei. Dobândă fixă de 5,5%, comision de analiză 0 lei, comision de rambursare anticipată 0 lei sunt principalele avantaje oferite de noul produs BRD.

De exemplu, pentru un credit de 25.000 lei pe 5 ani:
– Dobanda Anuala Efectiva (DAE) „All Inclusive” este de 12,15 % (dobanda fixa 5,5% p.a.)
– rata lunara: 603 lei (inclusiv comision de administrare lunara de 0,4% si 0,102% asigurare de viata, aplicate la soldul creditului)
– valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare: 32.651 lei

De asemenea, clientul poate împrumuta până la 65000 de lei, pentru maxim 5 ani, şi poate beneficia de o perioadă de graţie parţială de până la şase luni, la alegere, timp în care acesta plăteşte doar dobânda, comisioanele şi valoarea asigurării.

Cu oferta de economisire pentru persoane fizice Focus Smart Cont, clientul are acces în orice moment la banii pe care şi i-a pus deoparte şi beneficiază de cea mai bună dobândă de pe piaţa bancară, de 5% pe an pentru economiile între 250 şi 10.000 de euro.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.