Cersetori plini de bani

O actiune a agentilor Politiei Primariei Bacau, pentru combaterea cersetoriei, a scos la iveala ca „amaritii” cistiga mai bine decit multi bacauani care muncesc.

Agentii locali au descins, miercuri, in zonele Piata Centrala, Tic-Tac, Narcisa, in Centru – pe linga lacasele de cult si Autogara – Palosanu – Mioritei si au depistat 27 de persoane, dintre care 11 din alte localitati, care apelau la mila bacauanilor.

La ora prinzului, cersetorii aveau asupra lor sume de la 89 la 140 de lei.

Antoaneta C., de 22 de ani, din Horgesti, a fost gasita in intersectia Mioritei cu Stefan cel Mare. Ea se folosea de un bebelus si de un copil de trei ani pentru a sensibiliza trecatorii si a fost amendata cu o suta de lei.

Neculai I., de 27 de ani, din Medgidia, locuieste fara forme legale în Podu Turcului si este un client mai vechi al agentilor locali. Barbatul a reactionat violent la aparitia politistilor. Dupa un calup de injuraturi, Neculai I. a vrut sa arunce cu bolovani in aparatele de fotografiat ale ziaristilor.

La perchezitie s-au descoperit asupra lui 140 de lei si, intrebat ce face cu acesti bani, a declarat ca „maninca bine si se duce la femei”. A primit o amenda de o suta de lei si a fost pus pe tren pentru a se intoarce in localitatea de domiciliu.

Autor: Doina Timus, Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.