Despre autorul Radu Cinamar putem spune, fără să greșim, că se știe extrem de puțin dar intrigă și creează un curent nou de interes pentru o literatură aparte. Dacă nu ai citit încă nicio carte a acestui autor sau nu îți este familiar numele lui, ceea ce îți prezentăm în continuare îți va trezi, cu siguranță, interesul.
Top 5 secrete dezvăluite de cărțile lui
Radu Cinamar: cărți care îți vor releva toate aceste secrete (și multe altele)
„Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”: publicată în 2004, această carte este considerată un roman ezoteric care intrigă prin dezvăluiri senzaționale, menite să schimbe radical percepțiile despre istoria omenirii și să răstoarne teoriile creștine și pe cele evoluționiste, deopotrivă.
„12 zile: o inițiere secretă în tărâmul tainic al zeilor” – jurnalul unei călătorii inițiatice (care a durat, evident, 12 zile) în care autorul s-a întâlnit cu creaturi fantastice care i-au dezvăluit secretele universului.
“Misterul din Egipt – Primul tunel” – așa cum ai intuit deja, această carte vine în completarea volumului „Viitor cu cap de mort – în culisele puterii”. Autorul Radu Cinamar își concentrează, de această dată, mai mult atenția pe grupurile secrete care manipulează ordinea și evoluția lucrurilor în lume și dezvăluie și soluția pentru contracararea acestor grupuri.
„Pergamentul Secret” – romanul care relevă relațiile dintre serviciile secrete din România și cele americane odată ce s-a făcut uimitoarea descoperire din Carpați.
„În interiorul pământului. Al doilea tunel” – despre jurnalul experienței personale în interiorul planetei, cum se poate ajunge până acolo și ce simți pe parcursul acestei călătorii.
„Geneza uitată” – cea mai complexă carte a sa, aceasta tratează subiectul originilor adevărate ale omenirii și ale evoluției sale complexe, o serie de teorii noi care vin să le răstoarne pe cele existente deja într-un mod puternic din punct de vedere argumentativ și ilustrativ.
5 motive pentru care ar trebui să citești cărțile lui
Cine este Radu Cinamar?
Pseudonim pentru un grup de cercetători care au găsit acces la resurse informaționale puternic secretizate? Un singur om care își protejează descoperirile ascunzându-și identitatea în spatele unui pseudonim?
Acestea sunt, într-adevăr, principalele teorii cu privire la identitatea reală ale autorului Radu Cinamar. Nimeni nu poate spune, însă, cu siguranță cine stă în spatele acestui nume.
Foarte interesantă este, însă, semnificația numelui autorului citită invers: Radu Cinamar – Ramani cu dar (Ga-Ramani, popor ce a condus Fezzan-ul, parte a Saharei ce se întinde la nord de munții Hoggar, descris de Ramses al III-lea ca „Oamenii Mării”).
Ficțiune? Realitate? Te lăsăm pe tine să judeci. Cert este că toate cele 6 titluri publicate de Radu Cinamar te vor intriga și te vor determina să cauți la rândul tău și mai multe răspunsuri despre originile reale ale omenirii.
Bacăul este un loc privilegiat pentru pasionații de hiking și trekking, datorită apropierii de munții…
Chiar dacă nu sunt la fel de populare ca ruleta sau ca pokerul și nici…
Sala de Sport a Liceului Spiru Haret din Moinești a găzduit cea de-a XIV-a ediție…
Situat strategic în regiunea Moldovei, Bacăul a devenit în ultimii ani un hub important pentru…
Locuitorii din comuna Berești-Tazlău vor beneficia de testări medicale gratuite în cadrul caravanei „Nu am…
Sportivii Diaconu Ștefan Matei și Marius Mihai Manda au reprezentat cu succes Clubul Sportiv Municipal…
Acest website folosește cookies.
Vezi comentarii
Dl Pavel Corut, intr-o carte, acum 20-25 de ani, a scris ca a fost coleg cu dl Cinamar. În virtutea acestui fapt, pt ca, de ceva timp, nu mai știm nimic despre dl Corut (știm ca este bolnav), v-as ruga, dacă se poate, sa ne spuneți ce se întâmplă cu dansul. Mulțumesc anticipat.
Am citit o stire cum ca ar fi decedat, cred ca anul acesta.