Au vrut să fure ţevi din Teatrul de Animație

Poliția Locală a municipiului Bacău a fost sesizată pe numărul de urgență 986, că un grup de persoane sustrage bucăți de țeavă din interiorul clădirii fostului Teatru de Animație.

Polițiștii locali au reușit să prindă patru persoane, care cu ajutorul unui bonfaier și a altor unelte, reușiseră să taie în bucăți o țeavă de metal de aproximativ şase metri, pe care intenţionau să o vândă la un centru de colectare a fierului vechi.

Întrucât doi dintre cei patru nu s-au conformat somației și au încercat să fugă, a fost necesară imobilizarea și conducerea acestora la sediul Poliției Locale.

Din declarațiile acestora, a reieșit faptul că numitul, S.Petrișor, de 41 de ani, din Tulcea, i-a contactat pe ceilalți trei, A. Laurențiu, de 34 de ani (cu antecedente penale pentru furt și agresiune fizică, acesta ispășind și o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani și 2 luni), Z. Eduard, de 32 de ani și C. Vasile, de 60 de ani din Bacău, pentru a-l ajuta să transporte și să valorifice țeava de metal.

A fost dispusă măsura de predare a celor patru persoane Secției 2 Poliție pentru definitivarea cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.