Accidente cu şoferi beţi

Două accidente, în care conducătorii auto şofau în stare de ebrietate, au avut loc în acest weekend în judeţul Bacău.

Sâmbătă, 26 mai 2012, în jurul orei 18.10, în timp ce Cristian D. (31 de ani), din comuna Izvorul Berheciului, conducea un autoturism pe raza comunei Letea Veche, la o intersecţie nu a acordat prioritate unui ansamblu de autovehicule condus de Constantin D., de 43 de ani, din comuna Săuceşti şi a intrat în coliziune cu acesta.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ în cazul lui Constantin D. şi de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Cristian D.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub apectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Duminică, pe 27 mai, în jurul orei 18.00,  în timp ce Iosif P., de 21 de ani, din comuna Sarata, conducea un moped pe DC 117, pe fondul consumului de băututri alcoolice, a pierdut controlul direcţiei şi a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului conducătorul mopedului a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.