Accident rutier în zona Tic Tac. Doi copii au fost loviţi

DSCN1551Vineri, 7 iunie, în jurul orei 20.00, băcăuanul S. Cătălin (39 ani), în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești, pe fondul neadaptării vitezei și conducerii sub influența băuturilor alcoolice a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în stâlpul metalic al semaforului electric din intersecția cu str. Spiru Haret.

În urma accidentului doi copii de 9, respectiv 13 ani aflați pe bancheta din spate a autoturismului, au fost transportați la Spitalul Județean Bacău, unde au primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

S. Cătălin a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală și distrugere din culpă, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.