A fost oprit de poliţişti în timp ce conducea băut şi fără permis

Polițiștii l-au depistat în flagrant, la data de 02.06.2012, în jurul orei 22.00, pe  C. Silviu, de 27 ani, care conducea un autoturism pe strada Energiei din Dărmănești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrație de  1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Comăneşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că tânărul de 27 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului erau expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări față de tânărul de 27 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentrație mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sănge și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.