Vizita maestrului „Krav Maga” Emilio Buffardi la Târgu OcnaŞcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a fost vizitată de către președintele Asociației sportive VIGORLEGIO COMBAT TIM – Torino, maestrul Krav Maga Emilio BUFFARDI.

Cu o experiență vastă în domeniu, colaborator și antrenor al echipelor de intervenție din cadrul Poliției locale Lombardia, maestrul Emilio Buffardi a prezentat în ziua de 3 mai 2018 elevilor din Tg. Ocna o serie de metode de autoapărare, tehnici de imobilizare și aplicare a mijloacelor de imobilizare, tactici și tehnici aplicabile persoanelor private de libertate pe timpul transportului, astfel încât să se prevină producerea de evenimente negative, fiind vizate în mod special atacurile directe asupra personalului.

Elevii au beneficiat de vasta experiență a maestrului, dobândită pe parcursul misiunilor tehnico – tactice ONU și NATO desfășurate în state precum Israel, Mozambic, Thailanda, Franța.
Prin această colaborare, conducerea Școlii oferă elevilor posibilitatea îmbunătățirii bagajelor de cunoștințe, atât din punct de vedere teoretic cât și practic, contribuind la desăvârșirea pregătirii profesionale a viitorilor agenți de penitenciareArticol din sectiunea: International
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Vizita maestrului „Krav Maga” Emilio Buffardi la Târgu Ocna