Târg vintage „Copiii şi noi”

Dăm de veste, cu bucurie, că în data de 01 iunie 2017, începând cu orele 11:00, așteptăm târgoveții la cea de-a șaptea ediţie a evenimentului caritabil Târgul vintage „Copiii şi noi”, organizat de Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale – Bacău în colaborare cu SELGROS Cash & Carry Bacău.

Locația de desfășurare a evenimentului: mun. Bacău, Str. Prelungirea Bradului Nr. 135 B ( Selgros Cash&Carry Bacău).

O sărbătoare a copiilor, un cadou pentru ziua cea mai frumoasă a copilăriei, 1 IUNIE. Veniţi să ne copilărim, târguind, povestind şi admirând toate cele ce vor fi să fie.

Ca în fiecare an, pregătim frumoase momente artistice susținute de voluntari, alegem prin votul participanților ”negustorul târgului”, dar anunțăm și alte suprize interesante.

Menționăm că acest eveniment este și unul caritabil, de aceea o parte din fondurile obținute vor fi donate de copii pentru susținerea activităților și proiectelor pe care APDP le are în derulare, iar noi vom face public sprijinul acordat. Mai mult ne-am gândit că putem sprijini direct un copil cu dizabilități pentru care se vor putea cumpăra ore de terapie care să îi fie donate.

Vă așteptăm cu drag, la Târgul vintage „Copiii si noi”, lansându-vă în același timp și provocarea de a vă folosi talentele de negociatori slujind un scop caritabil.

Haideți să dăm în ”mintea copiilor”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.