Tâlhărie în Sascut, trei persoane reţinute de poliţişti

La data de 03 septembrie, în jurul orei 18, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sascut au fost sesizaţi de către un bătrân de 87 de ani, din localitate, despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi l-au ameninţat să le dea bani sau bunuri de valoare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit următoarele: O femeie de 30 de ani, din comuna Sascut, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din aceeaşi localitate şi un altul de 16 ani din comuna Tamaşi, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa bătrânului şi l-ar fi forţat să le dea bani sau bunuri de valoare.

Întrucât, cei trei nu au găsit bani sau bunuri de valoare în locuinţa bătrânului, au părăsit locuinţa. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, aceştia i-au identificat pe cei doi tineri în timp ce se deplasau cu un moped pe raza comunei Sascut, condus de bărbatul de 23 de ani, fără a poseda permis de conducere.

Totodată poliţiştii au stabilit că, tinerii ar fi agresat un bărbat de 54 de ani, în data de 02 septembrie a.c., pe drumul sătesc, tulburând ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei tineri, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.