Sudul Bacăului rămâne fără apă


Ca urmare a solicitarii Primariei Bacau, in vederea executarii de catre S.C. CONEXTRUST S.A. a lucrarilor de interconectare a retelelor de apa de pe strada Aeroportului, in perioada 02.10.2019, ora 22.00 – 03.10.2019, ora 20.00, CRAB S.A. va opri furnizarea apei potabile în sudul orașului.

Zonele afectate:

1. consumatorii cu punctul de bransament situat in zonele delimitate de strazile: – Calea Republicii (pod Narcisa) – Narciselor – Victor Babes – Condorilor – Chimiei – Bicaz – Calea Republicii; – Garofitei – Tolstoi – Calea Marasesti (cartier Cornisa I); – Calea Marasesti – Erou Ciprian Pintea – Cornisa Bistritei – Milcov (cartier Cornisa II).

2. consumatorii cu punctul de bransament situat in cartierele Tache si Letea.

Precizam ca exista posibilitatea ca in alte zone ale Municipiului Bacau (zonele inalte si cele situate la capetele de retea), in perioada interventiei, presiunea apei sa fie scazuta.

De asemenea, este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, in anumite zone ale Municipiului Bacau, sa apara si fenomenul de turbiditate.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Sudul Bacăului rămâne fără apă