Se ia apa în zona de sud a Bacăului


Update: In data de 10.10.2017, jurul orei 4.00, s-au finalizat lucrarile de interventie si s-a trecut la furnizarea apei potabile in regim normal ca debit si presiune, pentru toti consumatorii afectati.

In vederea executarii lucrarilor de bransare la reteaua de apa a Aeroportului International „George Enescu” Bacau, situat pe str. Aeroportului, va informam ca in intervalul cuprins intre 09.10.2017, ora 23.00 si 10.10.2017, ora 8.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile.
De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii cuprinsi intre strazile:

– Republicii (pod Narcisa) – Narciselor – Victor Babes – Condorilor – Republicii – Chimiei – Bicaz, precum si consumatorii de pe calea Republicii (inclusiv str. Agudului).

De asemenea, va informam ca se va furniza apa la presiune scazuta pentru:

– consumatorii cuprinsi intre strazile: Garofitei – Tolstoi – Calea Marasesti (cartier Cornisa 1), Calea Marasesti – Erou Ciprian Pintea – Cornisa Bistritei – Milcov (cartier Cornisa2);
– consumatorii din cartierele Tache si Letea.

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, in anumite zone ale municipiului Bacau, sa apara si fenomenul de turbiditate (apa murdara).
Compania Regionala de Apa le recomanda clientilor sa-si constituie rezerve de apa potabila!Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete:

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

Despre autor

  Stiri din Bacau: Se ia apa în zona de sud a Bacăului