Rochiile simple cu detalii minimaliste – senzația de sezon [P]


Ce femeie nu iubește rochiile, piesele vestimentare ce le sunt exclusiv dedicate? Mai mult ca sigur acestea alcătuiesc o bună parte a garderobei lor, dată fiind eleganța ce reușește să le definească ținutele pe care acestea o completează. Vestea bună pentru femei este că nu duc lipsă de opțiuni. Rochiile reprezintă un interes major pentru designerii de modă, care caută cu tot dinadinsul să le diversifice în moduri dintre cele mai captivante.

Dovada că au reușit în acest sens o reprezintă magazinul online DyFashion și colecțiile variate pe care le pune la dispoziția publicului feminin. Acesta a înțeles nevoia femeilor de a se face remarcate în orice loc, astfel că pe lângă marea de opțiuni căutate la ora actuală, a pus la dispoziția lor și mult îndrăgitele rochii simple, completate cu detalii minimaliste de senzație.

Cele care nu știu spre ce modele să își îndrepte atenția, indiferent că doresc să adopte un stil elegant, business, de ocazie sau de orice altă natură, găsesc mai departe câteva recomandări de rochii dintre care pot alege. Acestea pot fi comandate la prețuri de sezon din cadrul site-ului menționat.

Rochia conică cu fundiță la guler

Cele aflate în căutarea simplismului, dar care doresc să sublinieze o linie de senzualitate discretă, găsesc în modelul Moze disponibil pe site-ul dyfashion.ro un aliat de încredere, indiferent de eveniment. Adeptele stilului retro, spre exemplu, dar în aceeași măsură și feminin, pot opta pentru modelele în tonuri ca bleu, verde, galben, bleumarin. Sunt opțiuni potrivite atât pentru o zi la birou, cât și pentru un eveniment formal. În partea de jos prezintă o formă conică, are mânecile lungi și crepeu în partea din spate. Dispune de un decolteu oval elegant.

Rochia din catifea cu aplicație la guler

Cele care doresc să se evidențieze prin ceva aparte, mai ales în cadrul unor evenimente precum botezul sau o aniversare, pot opta pentru rochii elegante Dyfashion din catifea.

Rafinate și feminine, acestea sunt ideale pentru evenimente pretențioase ca cele menționate. De asemenea cu design conic, decolteu oval și crepeu elegant în partea din față, acestea se deosebesc prin textura deosebită pe care o asigură catifeaua. Completează o imagine spectaculoasă accesoriul din partea de guler – inserția de strasuri și paietele care captează priviri prin strălucirea lor. Pe dyfashion.ro poate fi vizualizată paleta de nuanțe disponibile pentru aceste modele.

Rochia lejeră cu modele florale

Ce este mai potrivit în cadrul unui eveniment în care mobilitatea este esențială, în care dorința este de a socializa cu cât mai multă lume decât o rochie lejeră, vaporoasă? În acest sens, magazinul DyFashion propune modelul LEONARD, ideal pentru a alcătui o ținută feminină de excepție, potrivită în orice context. Cu cloș în partea de jos şi un decolteu atractiv în formă de V, aceasta este elegant completată cu ajutorul cordonului maxi, gândit în așa fel încât să pună în evidență silueta și atuurile sale. Acordurile finale și eleganța supremă sunt întărite prin imprimeul floral deosebit, pastelat, care are asupra întregii ținute un efect dinamic.

Mai mult modele de rochii simple, cu detalii minimaliste prin care publicul feminin poate atrage priviri sunt disponibile pe site-ul menționat, la prețuri accesibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.