Rochii de seară de achiziționat pentru versatilitate și stil în 2018 [P]

Anul 2018 a început promițător, cel puțin la capitolul vestimentație feminină. Mai mult ca sigur fashionistele deja au pornit în căutarea celor mai râvnite haine de damă, constând în rochițe și alte piese de dorit. Interesul acestora pentru ținutele în trend crește cu atât mai mult când aud despre elementele de noutate cu care le întâmpină fiecare colecție de sezon.

Kokoa Couture, un magazin online ce face adevărate furori în rândul iubitoarelor de modă, iese în întâmpinarea reprezentantelor feminine cu cele mai atrăgătoare opțiuni vestimentare, alături de un ghid util cu accent pe topul rochiilor de seară de achiziționat în acest an.

Pentru că orice femeie se dorește a fi răsfățată prin ținute de excepție, modelele propuse constituie definiția inovației, a eleganței și a rafinamentului pe care numai o prezență feminină ce are atenţie deosebită pentru vestimentaţie o pot reprezenta. Se dorește cu precădere adoptarea unui stil unic, caracterizat de un design atractiv, dar mai ales printr-o concordanță excelentă cu silueta și trăsăturile corpului.

Repere de urmat în alegerea rochiei de seară definită de versatilitate și un stil aparte

Cele ce intenționează să impresioneze prin ținute ce ies anonimat, în cadrul evenimentelor de seară, ar trebui să țină cont de următoarele recomandări ce vizează modele de achiziționat în 2018.

Rochiile cu decolteu de tip V

Din varietatea de haine dama în trend, dedicate petrecerilor de seară, o prezență impunătoare o constituie rochiile care vin cu decolteu sub formă de V. Dintotdeauna s-a optat pentru acest model, pentru că accentuează partea bustului, într-o manieră plăcută, însoțită de senzualitate. Se pare însă că în 2018 mai mult ca niciodată acesta se regăsește printre modelele colecțiilor specifice fiecărui sezon.

Reprezintă deci fără doar și poate un reper al feminității, o achiziție de bifat pentru completarea garderobei, atât a celei pentru sezonul rece, cât și cea specifică anotimpurilor călduroase. Farmecul modelelor propuse de magazinul online kokoa-couture.ro îl dă faptul că, deși ar putea fi considerate puțin îndrăznețe, acestea pot fi ușor reinterpretate, dezvăluind cu senzualitate bustul generos sau discret al purtătoarelor.

Rochiile cu textură lucioasă

Este anul care aduce un element de noutate ce probabil nu va cunoaște egal prea curând. Este vorba despre textura lucioasă caracteristică unei varietăți de modele de rochii de seară de dorit. Așadar, textura lucioasă a materialului alcătuiește încă un trend marcant. Chiar dacă această caracteristică este asociată unor piese de îmbrăcăminte cu un design relativ simplu, face ravagii în rândul fashionistelor. Plusul îl aduc modelele de rochii realizate în stil furou, ce dispun de îmbinări din dantelă. Este un concept specific trendurilor din anul anterior, însă aplicat și ținutelor de seară.

Un model de bifat, care se regăsește și în colecția magazinului www.kokoa-couture.ro, este cel ce poartă denumirea Autumn. Atrage prin designul impresionant ce îl însoțește, printr-un decolteu plăcut și bretele discrete. Ceea ce îi dă adevăratul farmec este linia dreaptă sub care se prezintă, reușind să evidențieze în mod deosebit silueta purtătoarei. Elementul surpriză care conturează imaginea de eleganță și feminitate este reprezentat de paietele ce sunt aplicate strategic pe suprafața rochiei.

Rochiile cu bretele subțiri, franjuri sau fără vreun astfel de detaliu

Un stil edificator îl reprezintă modelele cu franjuri, poate și cu influențe nostalgice. Alcătuiesc fără doar și poate ținuta catalogată ca eleganța supremă.
În ceea ce privește modelele cu bretele, acestea sunt de preferat în varianta subțire, cât mai minimalistă. Când este descoperită linia umerilor și a gâtului, întreaga apariție devine una seducătoare, de remarcat. Totul se conturează în linii de feminitate pe care nu multe modele reușesc să le sublinieze.

Sunt de departe rochiile ce alcătuiesc această categorie dintre cele mai râvnite în acest an, fiind poate unicele cu o tentă mai îndrăzneață, ce depășește ușor limita modestiei. Se regăsesc în variante vaste de culori rochii sub acest design și pe kokoa-couture.ro.

Cristtine este un exemplu excelent de astfel de rochie, oferit la un rentabil raport preț – calitate. Este poate dintre modelele cele mai comandate de cliente. Este de la sine înțeles, având în vedere excelența cu care lasă la vedere partea superioară a bustului. Vine în completare linia sweetheart style, conturând cu succes partea superioară a ținutei.

Elementul cu adevărat deosebit este reprezentat de design-ul sub care au fost croite mânecile. Scurte și lăsate, acestea creează un contrast special cu partea ce se mulează cu eleganță pe corp. Nicidecum de neglijat sunt inserțiile transparente, parte din piesa vestimentară.

În ce măsură v-au atras aceste trenduri atenția? Sunt fără doar și poate ceea ce marii designeri numesc expresia feminității, deci achiziții de realizat. Pe kokoa-couture.ro sunt disponibile acestea, la prețuri rentabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.