Rezultatele concursului „Cupa Triumf la Powerlifting”


Sambata 18 martie s-a disputat a opta editie a Cupei Triumf la Powerlifting. Desfasurata la Moinesti, competitia a fost un succes, mai ales ca numarul celor ce au concurat a fost mai mare decat la editiile anterioare ale concursului.

La feminin, la categoria 57 de kg s-a impus binecunoscuta sportiva Madalina Maria Bindac, urmata de o noua sportiva in competitiile de Powerlifting, Munteanu Cristina, cu potential in viitor, ridicand la proba indreptarilor 100 de kg fara echipament specific IPF si asta pentru prima data intr-un concurs de powerlifting. La categoria 63 de kg locul intai a fost castigat de sportiva Alexandra Gabor, urmata de Alina Rotaru.

La masculin la proba indreptarilor, un concurs in sistem Open, s-au inscris 13 sportivi din toata Romania. Concursul a fost castigat de sportivul cat si organizatorul evenimentului Manda Mihai Marius, care s-a impus cu o greutate ridicata de 280 kg. Locul doi a fost castigat de sportivul Nastase Petru, ridicand o greutate de 230 kg, la fel ca si ocupantul locului trei Bogdan Stanciu, doar ca avand cu peste zece kg in minus a ocupat locul doi. Ocupantul locului trei, Bogdan Stanciu, e un sportiv de exceptie, un iubitor de powerlifting venit din Craiova pentru aceasta editie a Cupei Triumf.

La proba impins din culcat au impresionat un numar mare de concurenti, din care amintim pe sportivul Savin George ce a revenit din Belgia tocmai pentru aceasta editie, un motiv bine intemeiat pentru a castiga locul 1, lucru cu atat mai deosebit cu cat a fost facut sub indrumarea tatalui sau, ce avea lacrimi in ochi la premierea fiului sau la categoria 75 kg. Impresioti au ramas spectatorii si de Bogdan Stanciu, ce a castigat categoria 105 kg impingand fara echipament 170 de kg.

Momentul culminant a Cupei Trimuf a fost cel al categoriilor mari, unde la 110 kg s-a impus sportivul aradean Herta Adrian, ce a reusit un rezultat de 180 de kg fara echipament, cu atat mai imresionant cu cat a participat pentru prima oara la un concurs de powerlifting.

La plus 110 kg sportivul din Arad Edmond Misaras, aflat si el pentru prima oara in cadrul unui concurs de powerlifting, a ridicat toata sala in picioare impingand 250 de kilograme fara echipament specific concursurilor IPF. Pe locul doi s-a clasat sportivul Chirita Viorel, ce a venit pentru a participa la aceasta competitie din Anglia.

Organizatorul evenimentului, Mihai Marius Manda, a tinut sa multumeasca familiei Balogh Wittman, Anca si Romeo, ce au sponsorizat competitia cu echipament de specialitate Eleiko. precum si U.A.T. Moinesti, respectiv primarului interimar Valentin Vieru, ce a sprijinit organizarea cu succes a celei de-a VIII-a editiei a Cupei Triumf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.