Rezultatele concursului „Cupa Triumf la Powerlifting”Sambata 18 martie s-a disputat a opta editie a Cupei Triumf la Powerlifting. Desfasurata la Moinesti, competitia a fost un succes, mai ales ca numarul celor ce au concurat a fost mai mare decat la editiile anterioare ale concursului.

La feminin, la categoria 57 de kg s-a impus binecunoscuta sportiva Madalina Maria Bindac, urmata de o noua sportiva in competitiile de Powerlifting, Munteanu Cristina, cu potential in viitor, ridicand la proba indreptarilor 100 de kg fara echipament specific IPF si asta pentru prima data intr-un concurs de powerlifting. La categoria 63 de kg locul intai a fost castigat de sportiva Alexandra Gabor, urmata de Alina Rotaru.

La masculin la proba indreptarilor, un concurs in sistem Open, s-au inscris 13 sportivi din toata Romania. Concursul a fost castigat de sportivul cat si organizatorul evenimentului Manda Mihai Marius, care s-a impus cu o greutate ridicata de 280 kg. Locul doi a fost castigat de sportivul Nastase Petru, ridicand o greutate de 230 kg, la fel ca si ocupantul locului trei Bogdan Stanciu, doar ca avand cu peste zece kg in minus a ocupat locul doi. Ocupantul locului trei, Bogdan Stanciu, e un sportiv de exceptie, un iubitor de powerlifting venit din Craiova pentru aceasta editie a Cupei Triumf.

La proba impins din culcat au impresionat un numar mare de concurenti, din care amintim pe sportivul Savin George ce a revenit din Belgia tocmai pentru aceasta editie, un motiv bine intemeiat pentru a castiga locul 1, lucru cu atat mai deosebit cu cat a fost facut sub indrumarea tatalui sau, ce avea lacrimi in ochi la premierea fiului sau la categoria 75 kg. Impresioti au ramas spectatorii si de Bogdan Stanciu, ce a castigat categoria 105 kg impingand fara echipament 170 de kg.

Momentul culminant a Cupei Trimuf a fost cel al categoriilor mari, unde la 110 kg s-a impus sportivul aradean Herta Adrian, ce a reusit un rezultat de 180 de kg fara echipament, cu atat mai imresionant cu cat a participat pentru prima oara la un concurs de powerlifting.

La plus 110 kg sportivul din Arad Edmond Misaras, aflat si el pentru prima oara in cadrul unui concurs de powerlifting, a ridicat toata sala in picioare impingand 250 de kilograme fara echipament specific concursurilor IPF. Pe locul doi s-a clasat sportivul Chirita Viorel, ce a venit pentru a participa la aceasta competitie din Anglia.

Organizatorul evenimentului, Mihai Marius Manda, a tinut sa multumeasca familiei Balogh Wittman, Anca si Romeo, ce au sponsorizat competitia cu echipament de specialitate Eleiko. precum si U.A.T. Moinesti, respectiv primarului interimar Valentin Vieru, ce a sprijinit organizarea cu succes a celei de-a VIII-a editiei a Cupei TriumfArticol din sectiunea: Sport
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Rezultatele concursului „Cupa Triumf la Powerlifting”