Pălării carnaval – o adevărată bucurie pentru adulți și copii [P]


Cei care doresc să-și realizeze visul de a se costuma și de a purta pălării carnaval pot intra pe site-urile online care vând astfel de produse și de acolo pot cumpăra ceea ce le place mai mult. O pălărie originală și neobișnuită poate ajuta orice copil să trăiască momente magice să simtă că este un personaj dintr-un basm, poveste sau film animat. Modelele actuale de pălării de carnaval sunt realizate de artiști talentați care dau dovadă de multă creativitate și imaginație. Ei folosesc tot felul de țesături deosebite, o varietate de culori și nuanțe în realizarea creațiilor lor, care astfel devin atât de interesante și variate. Pălării carnaval pentru toate vârstele pot fi cumpărate sau închiriate, reprezintă un accesoriu care aduce bucurie oricărei persoane.

Când vine vorba de alegerea hainelor sau a accesoriilor pentru copii trebuie să se țină cont de dorințele acestora deoarece ei pot fi capricioși sau pretențioși cu privire la costumație, jucării, nu scapă ocazia de a se distra și de a trăi momente magice. Copiii preferă întotdeauna lucruri frumoase, care să le amintească de personajele preferate din poveștile sau desenele animate vizionate.

Pălăriile și accesoriile pentru acoperit capul ce sunt folosite pentru diferite evenimente (serbări, carnavaluri, petreceri de Crăciun sau Anul Nou, aniversări) trebuie să fie luminoase, frumos colorate, unice, neobișnuite, fermecătoare, să contureze imaginea unor personaje preferate de cei care le poartă. Sunt diferite variante de pălării carnaval, pălării în culori strălucitoare, pălării cu paiete și sclipici, pălării cu forme ciudate, de mărimi neobișnuite, în nuanțe care impresionează. Sunt pălării pentru copii dar și pentru adulți care amintesc de copilărie, de povești cu eroi, vrăjitoare, vampiri, gnomi și zâne, etc. Pentru cei care vor să-și îmbrace copilul în astfel de personaje pot folosi: pălării de zîne, pălării cu păr clovn, pălării de șerif sau călăreți, pălării de cowboy, pălării de vrăjitoare, căști de poliție, de astronaut sau de pompier, pălării de pirați, etc.

Pălăriile vin în completarea costumelor pentru sărbătoarea de Crăciun sau de Halloween, ori pentru alte petreceri sau evenimente care sunt un prilej de distracție și veselie. Sunt pălării interesante și pentru adulți: pălării marinar, tocă absolvent, tocă profesor, bonetă bucătar, pălărie Robin Hood, mini pălărie, bandană pirat, pălărie gangster, bentiță penaj indian, tichie de turc, umbrelă multicoloră pentru cap, căciulă Moș Crăciun, pălărie Zoro, pălărie marinar, pălărie dansatoare orientală și altele.

Este foarte simplu să te distrezi când folosești un astfel de accesoriu pentru acoperirea capului. Oricine poate avea imaginea unui pirat sau a altui personaj dacă alege o pălărie caracteristică acestuia sau o realizează singur, dintr-o bucată de pânză și alte materiale, cu puțină imaginație. La o petrecere pentru copii sau un carnaval pentru adulți se pot folosi pălării fantezie, costume interesante, care creează imaginea unui erou de film sau a unui personaj de poveste. O pălărie de paie Sombrero este interesantă, distractivă și potrivită pentru orice moment al anului. Pălăriile ce amintesc de gangsterii din Chicago sunt preferate de bărbați dar și pălăriile de șerifi, cowboy și pirați. Cei care iubesc romanele de aventuri ale lui Alexandre Dumas ar putea să aleagă pălării de mușchetari și să-și imagineze că sunt eroi spadasini ca și aceștia. Pălăriile carnaval sunt potrivite și pentru petreceri tematice în stiluri diferite: The Great Gatsby, discotecă, petrecere cu vampiri sau playboy, etc. La evenimente speciale cum sunt carnavalurile sau petrecerile de bal mascat se pot purta tot felul de pălării și costume, pălării de lux, pălării cu paiete, fantezie, pălării ce sunt de distracție și fanfaronadă, care aduc aminte de tradiții, de costumele specifice altor popoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.