Moineșteanul Mihai Marius Manda medaliat cu argint la Campionatul Național de Powerlifting

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE POWERLIFTING 2018, ALBA IULIA, JUD. ALBA
Proaspăt întors de la Campionatul Național de Powerlifting, desfășurate anul acesta la Alba Iulia, Marius Manda a avut timp pentru câteva întrebări legate de competiție.

I: Pentru început cum a decurs pregătirea pentru acest campionat național?
R: Pot spune ca antrenamentele au fost mult mai lungi si extenuante. Mulțumesc pentru implicarea in pregatire a Clubului Sportiv Municipal Moinești unde de altfel figurez ca Presedinte executiv la sectia Powerlifting. La proba îndreptărilor, fiind medaliat cu argint și ocupand pozitia a doua în clasamentul sportivilor din categoria +120 kg, știam ca voi reusi sa castig un loc pe podium. La antrenamente reușisem si 320 de kg, deci chiar si obosit am reusit un rezultat bun, de 290kg.

I: Cum ai privit anul acesta participarea ta atat ca sportiv cat si ca veteran al competitiilor de powerlifting din România?
R: Anul acesta s-au înscris peste 90 de sportivi aparţinând unor cluburi din județe precum: Alba, Sibiu, Timiș, Bihor, Cluj, Bacău, Prahova, Vâlcea, Caraș Severin, Brașov și Municipiul Bucureşti.
A fost de departe, din punctul meu de vedere, cel mai greu campionat național la care am participat.

I: Ești dezamăgit sau mulțumit de rezultat?
R: Gândind la rece, sunt oarecum dezamăgit pentru ca din cauza factorului oboseala nu am reușit rezultatele ce mi le propusesem în acest Campionat.

I: Ce planuri ai în continuare pe plan sportiv pentru 2018?
R: Sa reușesc sa organizez și anul acesta Cupa Triumf si sa reușesc sa ma prezint cât mai bine la următoarele concursuri din calendarul oficial al competitiilor de powerlifting din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.