Moda de vară – cum se pot îmbrăca femeile pentru zilele la birou [P]

Alcatuirea tinutelor pentru birou, in contextul temperaturilor ridicate din timpul verii, se poate dovedi o adevarata provocare. Outfit-urile office trebuie sa fie confortabile pe timpul diminetii si spre seara, cand este mai racoare, dar si in timpul zilei, cand zilele se anunta a fi toride. Asadar, se impune purtarea tesaturilor usoare, care lasa pielea sa respire, a hainelor pe langa corp, confectionate din materiale naturale.

Vara la birou – Idei de tinute “prietenoase” pentru zilele de lucru

Crearea unei garderobe de vara pentru timpul petrecut la birou reprezinta, mai degraba, o investitie pe termen lung. Fiind locul in care este petrecuta o mare parte din timp, hainele si incaltamintea purtata trebuie sa fie confortabile, dar sa asigure o prezenta placuta.

Cele mai potrivite articole vestimentare in care se poate investi:

  • Rochiile camasa: deloc pretentioase, dar de efect, aceste piese vestimentare sunt potrivite pentru zilele la birou. Rochiile camasa sunt disponibile in diferite culori, lungimi si modele, unele dintre acestea avand insertii delicate de dantela si alte aplicatii care infrumuseteaza tinuta. Acestea pot fi accesorizate atat cu pantofi casual, cat si cu pantofi sau sandale stiletto sau cu platforma.
  • Sacouri lejere cu maneci suflecate: adaugarea unui sacou destructurat unei tinute simple, create dintr-o fusta sau o pereche de pantaloni si un maiou sau camasa, nu doar ca este o varianta chic pentru protejarea pe timpul diminetii si serii, dar adauga un plus tinutei.
  • Salopetele de dama: vor deveni “aliatul” de baza in zilele de vara, pentru tinutele office sau pentru o invitatie la cocktail. Vor fi alese modele de salopete dama casual intr-o singura culoare, structurate corespunzator, cu pantaloni lungi si maneca scurta in partea de sus, aceste piese vestimentare fiind potrivite pentru zilele calde si pentru serile placute. De asemenea, exista si modele cu pantaloni scurti, din materiale cu imprimeuri florale, viu colorate, dar acestea sunt purtate mai des in zilele libere, in vacanta, la petreceri.
  • Incaltaminte confortabila: unele femei se simt extraordinar in pantofi stiletto cu toc mediu, in timp ce altele prefera incaltamintea cu platforma. Pentru multe dintre femeile care au un program incarcat, optiunea principala este constituita din sandale, pantofi, balerini, espadrile, cu talpa joasa, care permit desfasurarea nestingherita a sarcinilor zilnice.

Geanta purtata pe timpul verii trebuie sa fie si ea aleasa corespunzator, cele mai potrivite modele pentru femeile ocupate fiind cele de mana, voluminoase, in care pot fi transportate toate accesoriile necesare pe parcursul unei zile incarcate.

Mahoni.ro: gama completa de imbracaminte de vara la preturi accesibile

Innoirea garderobei este un prilej de regandire a tinutelor purtate la birou, prin verificarea articolelor vestimentare care exista deja in dulap, respectiv prin completarea colectiei cu piese cheie.

Astfel, minim o data pe an, femeile au ocazia sa faca o schimbare la nivel vestimentar, motiv pentru care este nevoie de analiza detaliata a articolelor pe care doresc sa le achizitioneze. De aceea, vizualizarea online reprezinta o optiune avantajoasa, care permite recitirea detaliilor produselor selectate, ori de cate ori este nevoie.

Accesarea gamei diversificate permite selectarea salopetelor, camasilor, rochiilor de vara, care sunt in tendinte, articolele fiind disponibile in mai multe marimi, culori si modele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.