La ce case de pariuri online joacă pariorii profesioniști din România?

Pariorii profesioniști nu sunt doar niște… legende. Peste tot în lume există oameni care trăiesc din pariuri sportive. Implicit, și în România. Despre unii s-a scris, dar cei mai mulți preferă să rămână în umbră. Chiar așa, de ce ar avea nevoie de publicitate!?

Avantajele principale ale acestei „meserii” e reprezentat de programul flexibil și faptul că ești propriul tău șef. Programul de lucru al pariorilor profesioniști depășește însă unul normal. Ei petrec cea mai mare parte a zilei căutând informații și analizând meciurile. Nu e lăsat nimic la voia întâmplării, pentru că superficialitatea înseamnă pariuri pierdute. La pariorii profesioniști aflați la început de drum se poate vorbi și despre un stres intens, care afectează sănătatea și chiar viața de familie. Stresul dispare o dată cu trecerea timpului.

Am vorbit cu mai mulți profesioniști cu ani buni de activitate în spate și am găsit câteva trăsături comune:

  • în primul și în primul rând, pariază doar online;
  • pariază pe maxim 3 ligi naționale, pe care le cunosc în amănunt;
  • plasează numai pariuri individuale cu cote între 1.70 și 2.20;
  • plasează numai pariuri premeci;
  • urmăresc toate meciurile din ligile pe care joacă, dar aproape niciodată în direct. „Dacă m-aș uita în direct la un meci, m-aș îmbolnăvi”, a mărturisit un parior profesionist;
  • nu sunt afectați de fiecare pariu pierdut. Nu există niciun parior care să aibă numai bilete câștigătoare. Singurul lucru care contează este ca la finalul sezonului să existe profit. Un profit decent este considerat și 10% din bankroll, având în vedere că vorbim de bugete de la 100.000 de euro în sus.
  • au un soft în care introduc toate cifrele și informațiile pe care le au despre meci și care returnează probabilitatea de câștig pentru mai multe opțiuni de pariere. Recomandările softului sunt puse față în față cu opinia personală despre evenimentul respectiv;
  • plasează numai pariuri de valoare. Pariorii profesioniști calculează propriile cote pentru opțiunile de pariere luate în calcul. Dacă acele cote sunt mai mici decât cele afișate pe site-urile de pariuri, atunci se spune că pariurile respective „au valoare”.

În ceea ce privește casele de pariuri online favorite, trebuie spus din start că pariorii profesioniști au conturi la mai mulți operatori de top.

Criteriile după care sunt ierarhizate agențiile de pariuri sportive online sunt următoarele:

  1. Seriozitate. Ca parior profesionist, nu poți juca la un operator care întârzie plățile sau chiar refuză să plătească unele câștiguri invocând motive diverse;
  2. Risc scăzut de a fi limitat. Sunt unii operatori care se sperie de așa-zișii „high rolleri”, adică de pariorii care joacă și câștigă sume mari. După câteva câștiguri mai mari, jucătorii sunt limitați, chiar dacă în regulament nu este precizat nimic în acest sens. Profesioniștii joacă la casele de pariuri unde nu există acest risc. Nici nu se putea altfel.
  3. Ofertă bogată. Nu vorbim atât despre oferta de competiții, pentru că cei mai mulți dintre profesioniști preferă competițiile populare, despre care găsesc informații, ci despre varietatea opțiunilor de pariere: pe rezultat, pe goluri, pe cartonașe galbene, pe cornere ș.a.m.d.
  4. Cote mari. Sunt diferențe mari de cote, chiar și între agențiile de top. De exemplu, pentru meciul Chindia Târgoviște vs CFR Cluj, un operator oferea cota 1.65 pentru victoria campioanei, iar altul 1.50. La o miză de 100 de lei, avem o diferență de profit de 15 lei. Un parior profesionist plasează multe pariuri. Un calcul simplu: la o medie de 2 pariuri pe zi, avem 730 de pariuri pe an. Dacă 500 sunt câștigătoare, considerând diferența 15 lei de mai sus, avem o diferență de profit total de 7.500 de lei, care poate acoperi o mare parte din miza totală a pariurilor pierdute.
  5. Handicapuri asiatice. Profesioniștii joacă cât de poate de acoperit. Preferă o cotă de 1.70 cu rambursarea totală sau parțială a mizei decât o cotă de 2.50 pentru victorie simplă, sau pentru total goluri peste/sub 2.5, peste/sub 3.5 etc.

Intrați pe link-ul https://pariurix.com/agentii/articole-recomandate/case-de-pariuri-online.html și veți depista imediat casele de pariuri online care corespund „descrierii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.