Interviu cu Mihai Marius Manda, organizatorul Cupei Triumf la Powerlifting


Î: Cum a fost noua ediție a Cupei Triumf ? La ce număr de ediții ați ajuns?

Marius Manda: Pe data 09 septembrie s-a disputat cea de-a noua ediție a Cupei Triumf la Powerlifting în municipiul Moinești pe scena mare din Parcul Bai. De data asta am reușit să aduc si câțiva sportivi din afara țării, mai precis din Bulgaria. A fost o placere sa stiu ca sunt sportivi ce vin de la atatia kilometrii departare pentru aceasta competitie. A fost o atmosfera de nedescris, o competitie stransa unde sportivii si-au masurat fortele la cele doua probe sportive, impins din culcat si indreptari cu haltera.
La feminin, la proba indreptari cu haltera sportivele Madalina Maria Bindac si Ioana Andreea Serban au facut senzatie. Sa ridici 110 kg cu o greutate corporala de aproape 53 de kg (Bindac Maria) e un exemplu de vointa si forta!
La impins din culcat la masculin la toate categoriile au fost rezultate deosebite! Pe mine m-au impresionat sportivii fiecarei categorii de greutate, care si-au invins temerile si au reusit sa înregistreze rezultate deosebite în cadrul competiției.

Î: Ce a fost mai greu? Sa organizezi sau sa concurezi?

R: Sa fiu sincer cand organizezi esti de zece ori mai concentrat asupra a ceea ce faci, deoarece răspunzi nu doar pentru tine ci pentru atâția alți sportivi! Dar ca si organizator si concurent e alta poveste. Esti „stors” as spune…

Î: Cea mai mare greutate la proba indreptari?

R: 300 de kilograme! Am vrut mai mult ca sa fiu sincer, dar cum am mai spus e greu ca dupa o saptamana unde te gandesti ca totul sa meargă perfect, doar asta isi doreste orice organizator, sa ridici la fel de mult ca intr-o zi fara griji si odihnit!

Î: Planuri de viitor pentru aceata competitie?
R: Sa invit sportivi de top si din alte tari! Sa fie o competiție internationala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.