Furt cu ghinion: a încercat să fure în autobuz dar a picat în gura lupului


În ziua de 5 decembrie, în jurul orelor 08:00, un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, după orele de program se deplasa spre casă cu un mijloc de transport în comun, a surprins o persoană de sex feminin care a încercat să-i sustragă portofelul.

Nu mică i-a fost uimirea infractoarei când persoana pe care o căuta la buzunare şi-a dat seama de intenţii şi a imobilizat-o, totodată declinându-şi calitatea de militar jandarm.

Din primele verificări a fost identificată persoana ca fiind G.D. în vârstă de 43 ani, din municipiul Bacău, aceasta fiind ulterior predată unui echipaj format dintru-un poliţist şi un jandarm care executau o acţiune de combatere a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Bacău.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţie Municipiului Bacău, pentru a i se întocmi documentele procedurale pentru fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 232 din N.C.P. – tentativa de furt calificat, cu aplicare în art.229 din N.C.P.Articol din sectiunea: Actualitate
Etichete: ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Furt cu ghinion: a încercat să fure în autobuz dar a picat în gura lupului