Fortuna a achizitionat Publicbet, cum joc la pariuri online pe eFortuna.ro?

Fortuna Entertainment Group a preluat in luna Septembrie a anului 2015, nu mai putin de 400 dintre agentiile patronate de PublicBet. Compania Public Games si-a anuntat suspendarea activitatii, in vederea reorganizarii.

Totusi, societatea pare sa intampine oarecare dificultati in obtinerea unei noi licente, fapt ce ne determina sa credem ca insasi existenta acesteia este in pericol. Potrivit unor surse neoficiale, clientii casei de pariuri PublicBet erau in primul rand atrasi de jocurile de loterie: Loto Grecia, Loto Polonia si altele. Haideti sa vedem insa, care sunt principalele atuuri ale noului brand de pe piata romaneasca de jocuri de noroc.

Despre Brand

Chiar daca si-a facut aparitia in Romania abia la finele anului 2015, grupul Fortuna are o vasta experienta in domeniul pariurilor sportive, activand pe piata europeana de peste 25 de ani. Compania fondata in anul 1990 la Praga si-a facut simtita prezenta inca de la debutul sau in tara, numarand peste 600 de agentii in momentul lansarii. Si lucrurile nu se opresc aici. Chiar daca Fortuna si-a anuntat dorinta de expansiune in ceea ce priveste numarul punctelor de lucru pe care doreste sa le deschida in 2016, acest lucru nu i-a oprit pe conducatorii grupului sa puna la dispozitie si o platforma online de pariere. Astfel incat, in momentul de fata, nu comitem nici o eroare daca alaturam expresii precum pariuri online, agentia Fortuna si pariuri live de pe mobil in cadrul aceleiasi propozitii. Da, in acest moment, puteti oricand sa va incercati norocul intr-un mod complet legal, fara sa mai fie nevoie sa iesiti din casa. Aveti nevoie de o conexiune la internet si de un computer, de un telefon sau de o tableta.

Cum pariez online?

Pentru a putea sa pariati online la eFortuna.ro, trebuie sa va inregistrati pe site-ul operatorului. Acest proces presupune completarea unui formular, in care trebuie introduse cateva date din buletin, impreuna cu numele de utilizator si cu parola dorita. Apoi, trebuie sa depuneti o suma de minimum 25 de lei, cu care puteti sa incepeti sa pariati.

Da, este atat de simplu. Intreg procesul de inregistrare nu ar trebui sa dureze mai mult de doua sau trei minute. Si nu trebuie sa va faceti griji din punct de vedere al securitatii. Depunerile se pot face prin card de debit sau prin intermediul serviciului online de plati, Paysafecard.

Mai mult decat atat, dupa inregsitrare, operatorul va solicita si verificarea identiatii, pentru a se asigura ca dvs. sunteti cel care detine controlul asupra contului respectiv si nu un hacker. Tot ce trebuie sa faceti pentru a verifica si a ridica restrictiile contului este sa trimiteti o imagine cu documentul dvs. de identitate si o alta, cu un extras de cont in care sa apara numele dvs. si cel al bancii care a emis cardul respectiv.

Agentia va pune la dispozitie o oferta extrem de bogata, care include peste 10.000 de evenimente sportive pe care puteti paria live, in fiecare saptamana. Brandul se lauda cu cote mari dar si cu castiguri pe masura. Odata ce ati efectuat procesul de verificat, puteti retrage linisit sume incepand de la minimum 50 de lei. Conform operaturului, fondurile ar trebui sa ajunga in conturile dvs. intr-o perioada cuprinsa intre 3 si 9 zile lucratoare. Cu toate acestea, numerosi utilizatori ai comunitatii pariorilor din Romania sustin ca si-au incasat banii chiar si dupa numai 2 zile din momentul efectuarii retragerii.

Avantaje

Numerosii consumatorii de adrenalina au ales Fortuna din diverse motive. Amatorii de bilete cu sistem au marturisit ca au trecut la noul operator datorita faptului ca acesta ofera cea mai mica limita de miza pe bilet sau pe linie (in cazul pariurilor de tip sistem) de pe piata romaneasca si anume 0,42 de bani.

De asemenea, este bine-cunoscut faptul ca marea majoritate a pariorilor profesionisti urmaresc in primul rand cotele pariurilor de tip handicap asiatic. Si pentru discutam despre cei care trateaza gambling-ul cat se poate de serios, trebuie sa mentionez si ca una dintre cele mai abordate tehnici de catre acestia, este aceea de a inchide pariurile inainte de terminarea lor.

Utilizatorii platformei online eFortuna beneficiaza de aceasta functie, implementata sub numele de Turbo Cashout. Astfel incat, nu trebuie sa asteptati incheierea tuturor evenimentele pentru a putea clasifica biletul ca fiind unul castigator. Puteti inchide pariurile in orice moment, chiar si in timpul desfasurarii unei partide, asigurandu-va ca veti incasa o parte din castigul total posibil, imediat dupa apasarea respectivului buton.

Bonusuri

Se poate spune despre operatul care isi desfasoara activitatea in Cehia, Polonia, Slovacia si mai nou in Romania, prezinta numeroase avantaje clientilor sai, insa ofertele promotionale pe care le ofera sunt de departe, cele mai atractive de pe piata locala.

Fiecare nou utilizator poate primi un pariu gratuit in valoare de 25 de lei, dupa efectuarea primei depuneri. Pe de alta parte, daca un client se inregistreaza prin intermediul comunitatii, pariuriX, bonusul initial pe care il poate primi se ridica la 75 de lei. Aceasta oferta este extrem de apreciata incat nu necesita nici un rulaj suplimentar pentru a putea retrage castigurile.
Fortuna si-a propus sa rasplateasca loialitatea clientilor sai printr-un bonus de fidelitate, valabil pentru pariurile pe mobil. Astfel incat, orice utilizator care plaseaza 10 pariuri in valoare de minimum 20 de lei de pe mobil sau de pe tableta, primeste un pariu gratis de 20 de lei.

Totusi, oferta promotionala bogata este incununata de bonusurile pentru pariuri multiple. Fortuna ofera un bonus de 10% din profitul fiecarui bilet castigator care contin cel putin 5 selectii din ligile eligibile ale promotiei. Oferta pentru pariurile de tip acumulator creste direct proportional cu numarul evenimentelor de pe bilet. Astfel incat, un bilet cu 13 pronosticuri beneficiaza de un bonus de 60% din profitul obtinut si poarta denumirea de Zeul Fotbalului.

Brandul Fortuna reprezinta un nume deja consacrat in atat in Europa Centrala, cat si in Europa de Est. Debutul investitorului ceh in Romania a adus un val de prospetime industriei autohtone din domeniu, care s-a resimtit destul de puternic dupa aplicarea legilor consfintite de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Click aici și încasează un free bet de 25 lei la Fortuna online!
Capture

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.