Din seria preocupărilor de sezon – investiții în casă și grădină cu sisteme eficiente [P]

În toată perioada de pandemie magazinele de bricolaj nu au cunoscut un blocaj, semn că românii și-au îndreptat atenția și timpul disponibil, în mod constructiv, spre investițiile diverse necesare în grădină sau casă.

Un upgrade al acestora înseamnă pe termen lung nu doar confort, ci și posibilitatea de a economisi resurse, de a avea costuri mai echilibrate la capitolul consum lunar.

Omul gospodar își face vara sanie și iarna car, spune o vorbă din popor. Este premiza practică după care însă se ghidează foarte mulți. Așadar, începând cu sezonul cald, apare și interesul crescut pentru noi sisteme de încălzire și nu numai. Magazinul online Bricolaj Market poate fi soluția pentru astfel de interese.

Energia verde sau dotarea cu panouri solare

Încet și sigur viitorul va fi reprezentat de utilizarea panourilor solare. Acestea se bazează pe resursă regenerabilă, iar acest avantaj major face ca sistemele de acest gen să fie tot mai preferate. Pe termen lung presupun costuri mici la apă caldă menajeră.

Bricolaj Market dedică un segment special în gama sa de produse doar pentru panourile solare. În portofoliul acesta regăsim panouri solare presurizate și nepresurizate, plane sau cu tuburi vidate printre altele. Diferențele între ele, randamentul, principiul de funcționare ce le diferențiază sunt date tehnice disponibile în cadrul paginii oficiale sau informații ce pot fi obținute direct de la reprezentanții acestui eshop, consilieri cu experiență.

Ventilație, răcire, încălzire

Sistemele de încălzire, ventilație sau răcire sunt după caz, rând pe rând importante. Asigură confort, temperaturi optime și o atmosferă plăcută. Fie că vorbim despre spații comerciale sau zona rezidențială, acestea sunt de interes de la sezon la sezon. Bricolaj Market propune aparate de aer condiționat, aeroterme, pompe de căldură și nu numai. Practic răspunde cerințelor unui public vast, cu interese pe măsură.

Întreținerea casei și a grădinii

Scule, unelte, hidrofoare sau mașini de tuns iarba sunt o completare la lista de produse ce pot fi comandate de la Bricolaj Market. Întreținerea unui spațiu verde, oricât de mic ar fi acesta, presupune o grijă aparte. Sunt necesare echipamente și accesorii pentru acestea. Investițiile de acest gen pot fi avantajate de gama vastă de produse și de varietatea prețurilor și a brandurilor comercializate.

Dacă unele investiții de acest gen sunt mai complicate și vor necesita ceva mai mult timp de gândire, la altele situația este clară: aveți nevoie de scule de mână, pentru trusa de gospodar mereu la îndemână. Și de această dată soluția este găsită în același loc.

Comanda online

Ultima perioadă ne-a demonstrat destul de clar ce avantaje aduce mediul online. În versiunea aceasta, orice magazin este avantajat. La Bricolaj Market doritorii pot comanda în 3 pași simpli, completând câteva informații în cadrul paginii cu produsul dorit.

Nu vor exista dezavantaje, comparând cu achiziția din magazinul fizic. Orice produs ales va beneficia de garanție, așa cum este oferită de producător. Pentru detalii și asistență, pentru o alegere potrivită ce ține cont de nevoia fiecăruia este de preferat contactarea agenților parte din echipa Bricolaj Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.