Concert VAMA în 31 martie la Bacău


“Concerte Bacău” și Agenția de Vise vă prezintă un show mult așteptat al trupei VAMA ce va avea loc vineri, 31 martie 2017, ora 19:30 la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău. În cadrul acestui eveniment trupa va cânta câteva dintre piesele ce vor fi incluse pe viitorul lor album.

VAMA este un proiect muzical bine cunoscut în România și una dintre cele mai cunoscute formații autohtone. Hit-uri precum ”Perfect fără tine”, ”Vara asta” sau ”18 ani” au fost auzite la toate radiourile și cântate de mii de tineri. Trupa a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi în 2006. Ulterior celor doi li s-au alăturat Dan Opriș, Lucian Cioargă și Gelu Ionescu.

În deschiderea concertului este invitată Ligia Hojda, fostă concurentă la „Vocea României”, ediția 2014. Aceasta a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă și a ajuns până în semifinală. Experiențele acumulate pe scenă și în concursurile susținute se vor regăsi în dorința de a transmite publicului emoția, frumosul și bucuria de a cânta.

Scurtă biografie a trupei VAMA

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formatii rock din România. Formația a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, din momentul despărțirii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. Trupa Vama a lansat primul album – “Vama” – în iunie 2008 printr-un concert live la Arenele Romane, în mai 2012 urmând cel de-al doilea album – “2012”, un disc mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației.
“Perfect fără tine”, cel mai nou single a devenit Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și ZU Music Awards. În 2013 Vama a obținut premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și Best Live la Romanian Music Awards.

Detalii despre achiziționarea biletelor pentru concert

Pentru acest spectacol există două categorii de bilete, în funcție de poziția în sală: Normal – 69 lei și VIP – 89 lei.
Pentru grupuri am pregătit oferte: la fiecare cinci bilete achiziționate se primește încă un bilet gratuit, iar la fiecare 10 bilete cumpărate sunt oferite 3 bilete gratuite în plus.
Biletele vor fi disponibile la sediul Agenției Concerte Bacău din str. Mihai Viteazu 3, (intersecția cu Ana Ipătescu).
Mai multe informații: 0753 533 222, 0234 514 262 .

Regulament Concert Vama

Prețul biletelor este diferențiat în funcție de poziția în sală.
La acest spectacol prețul biletului este același atât pentru adulți cât și pentru copiii cu vârsta peste 4 ani, elevi, studenți, sau pensionari. Copiii cu vârsta sub 6 ani beneficiază de reducere, dacă stau în brațele părinților.
Persoanele cu dizabilități vor primi bilete gratuite în funcție de locurile rămase disponibile care fac parte din urmatoarele categorii: spectacole, muzee, manifestari artistice și sportive ce nu includ meniu prestabilit cu două zile înainte de eveniment.
Accesul în sală este permis până la ora de începere a spectacolului. Locurile în sală sunt ocupate în ordinea sosirii la eveniment sau conform cu locul specificat pe bilet. Cei care sosesc după începerea spectacolului își pot ocupa locurile în funcție de cele rămase disponibile.
Rezervările sunt valabile doar 48 de ore. Rezervările care nu au fost achitate în acest interval se repun în vânzare de către Organizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.