Comparație între oferta de pariuri Fortuna și oferta Betano [P]

pariurix 1

Fortuna (D. ONJN 1560 / 25.08.2016) este casa de pariuri care deține cele mai multe sucursale în țară – peste 750 la număr, însă Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015) este unul dintre cei mai apreciați nou-veniți pe plan național. Ambele dispun de o ofertă atractivă online, însă fiecare vine cu o serie de avantaje. Am realizat o comparație a ofertei de pariuri pentru a descoperi care este cea mai bună dintre cele două. Iată ce am descoperit:

Comparație cote

Am ales probabil una dintre cele mai interesante partide ale turului de Liga 1, Steaua – Astra, pentru a compara cotele propuse de acești doi operatori. Iată rezultatele:

1X2 Betano: 1.80, 3.65, 4.50 – (Payout: 95.08 %)
1X2 Fortuna: 1.80, 3.60, 4.50 – (Payout: 94.74%)
Sub/Peste 2.5 goluri Betano: Sub @1.80, Peste @1.97 – (Payout: 94.06%)
Sub/Peste 2.5 goluri Fortuna: Sub @1.8, Peste @1.95 – (Payout: 93.60%)

Observăm că Betano ne oferă cote ceva mai bune decât Fortuna, însă marja de câștig a operatorului originar din Cehia nu este nici măcar cu 0.5% mai mare, ceea ce arată echilibrul în sens pozitiv al ambelor case.

Comparație tipuri de pariuri

pariuri x 2

Pe același meci prezentat mai sus, la Betano avem +159 de tipuri de pariuri, în timp ce la Fortuna avem +133 (cu 5 zile înainte de disputarea partidelor). Cu toate acestea, la Betano nu găsim deocamdată pariurile cu handicap asiatic, care sunt prezente în oferta celor de la Fortuna.

Bătălia este foarte strânsă și la acest capitol, ambele având câte un plus în fața celeilalte.

Comparație oferta de pariuri live

pariurix 3

Fortuna (22): tenis: 16, baschet: 1, volei: 1, badminton: 2, snooker: 1, crichet: 1.
Betano (10): tenis: 8, baschet: 1, volei: 1.

Cel mai important eveniment al momentului la Betano, respectiv o partidă de tenis la dublu, includea 20 de tipuri de pariuri live în ofertă, în timp ce la Fortuna oferea numai 6 opțiuni la același meci. Totuși, putem observa că operatorul care activează atât offline, cât și online la noi în țară, include mult mai multe evenimente în oferta de pariuri live.

În comparație cu concurența, Fortuna transmite destul de puține evenimente în format live video, iar pentru a putea vedea respectivele partide este necesar să ai cel puțin un pariu plasat pe ele. La Betano însă, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel: poți vedea cele peste 15.000 de evenimente difuzate live video dacă ai minimum 0.5 RON în cont (și Liga 1 este transmisă, printre altele).

Concluzii

Aceste două case de pariuri sportive online par să se completeze destul de bine, în sensul că fiecare excelează la câteva capitole. Practic, din ce am analizat până reiese că Betano are cote sensibil mai bune și o varietate mai mare de tipuri de pariuri dar și mai multe transmisiuni live video, însă oferta de pariuri de la Fortuna include handicapurile asiatice și ne propune mai multe evenimente pe care putem paria live.

În funcție de stilul de joc, puteți opta să alegeți agenția care vi se potrivește cel mai bine, însă în cele mai multe dintre cazuri se întâmplă ca pariorii să-și deschidă conturi la ambele case de pariuri. Dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune oferte promoționale la aceste case de pariuri și nu numai, răsfoiește site-ul comunității pariorilor din România, pentru că acolo vei găsi cele mai tentante oferte de pe piață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.