Cele mai cumpărate camere de supraveghere video

Monitorizarea locuintei cu camere de supraveghere video, va creste inzecit nivelul de siguranta al casei in care locuiti. In mediul online cat si in magazinele de specialitate veti gasi o varietate de sisteme supraveghere din care puteti alege.

O metoda utila care va poate ajuta sa alegeti cel mai bun kit de supraveghere video, este sa aflati care sunt cele mai cumparate camere. Dar mai intai, puneti-va urmatoarele intrebari:
1. Am nevoie de camere supraveghere video pentru interior si/sau exterior?
2. Cati bani imi permit sa investesc in acest sistem CCTV?
3. Imi trebuie monitorizare video si pe timp de noapte?
4. Ce lentila acopera zonele care ma intereseaza?
5. Ce suport imi este util pentru a monta camera de interior si/sau exterior?
6. Ce forma trebuie sa aiba camera?
7. De cate camere supraveghere am nevoie?

Camere supraveghere pentru interior sau exterior

Cea mai mare diferenta dintre cele doua variante disponibile este carcasa. Camerele video pentru exterior vin cu o carcasa fabricata din metal dur, foarte bine capsulata ce permite utilizarea in conditii extreme (de exemplu, vant, ploaie, temperaturi scazute sau foarte ridicate, etc.) Datorita acestor performante si pretul creste fata de o camera supraveghere pentru interior. In general, camerele dome pentru interior au carcasa din plastic, sunt mai usoare deci pot fi afectate atat de lovituri cat si de conditiile meteorologice.

Bugetul necesar achizitionarii unui sistem CCTV

Costul variaza in functie de performanta echipamentelor CCTV. Brandurile renumite vor avea in general costurile mai ridicate dupa cum probabil v-ati dat seama. Incercati sa va informati cat mai bine cu privire la camerele de supraveghere deoarece aveti sansa sa atuncati pe geam sume mari de bani pe sisteme video ce nu ar trebui sa valoreze atat de mult.

Cerinte de iluminat

O camera de supraveghere este mai ieftina daca aveti nevoie doar de monitorizare video pe timp zi. In cazul in care pe timp de noapte aveti probleme, atunci cautati sa achizitionati o camera cu leduri infrarosu. Costul va creste dar in acest fel sunteti sigur ca obtineti dovezile de care aveti nevoie.

Lentila camerei de supraveghere

Exista doua mari categorii din care puteti alege si anume: lentila fixa ce capteaza imagini la un anumit unghi (in general sunt folosite pentru vederea perimetrala) si lentila varifocal ce are capacitatea de a schimba unghiul si focalizarea in functie de preferintele utilizatorului (cum ar fi, de exemplu, monitorizarea unei porti de acces, a unei case de marcat, etc.)

Suportul de prindere al camerei de supraveghere

Doriti amplasarea in plan vertical sau orizontal? Exista camere de supraveghere ce permit montajul atat pe perete cat si pe tavan dar sunt si modele care se pot fixa intr-o singura pozitie. Totul tine de nevoia pe care o aveti.

Forma camerei video de supraveghere

De asemenea, exista doua categorii principale. Camere tip dome pentru utilizare interioara si camere bullet ce sunt folosite la exterior. Daca doriti ca oamenii sa vada ca locatia este monitorizata, puteti opta pentru varianta de camere bullet deoarece au o dimensiune mai impunatoare. In schimb, camerele dome se integreaza usor intr-un spatiu interior si pot fi trecute rapid cu vederea de un client.

Numarul de camere supraveghere necesar

Daca aveti in plan sa montati mai multe camere de supraveghere video, fie ele pentru interior si/sau exterior, ar trebui sa va orientati catre un DVR capabil. In general, un digital video recorder pleaca de la 4 canale video si poate ajunge pana la 32 de porturi. Si de aceasta data costul creste in functie de performanta.

Daca totusi simtiti ca aceasta sarcina va copleseste, apelati cu incredere la un instalator sau o firma specializata pentru a fi sigur ca alegeti cele mai potrivite camere de supraveghere video pentru spatiul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.