Cabinetul stomatologic DENTI SERVICE, servicii dentare de calitate în Bacău [P]


Importanţa sănătăţii dentare este trecută cu vederea de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, una dintre cele mai mari dureri pe care omul poate să o suporte este durerea de măsele sau dinţi. De aceea se recomandă vizite constante la Cabinetul stomatologic.

DENTI SERVICE este una dintrre puţinele clinici stomatologice din Bacău ce pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de servicii stomatologice avansate, printre care implantologie, chirurgie, protetică şi estetică dentară.

Cabinetul stomatologic DENTI SERVICE beneficiază de aportul unei echipe profesioniste de medici specialişti ce asigură calitatea superioară a serviciilor. Echipa noastră este formată din 6 doctori dentişti cu următoarele competenţe:

Dr. Cruceanu Nicoleta (medic specialist stomatologie generală, competenţă implantologie dentară)

Dr. Budacu Cristian (Medic Primar Chirurgie Orala Maxilo Faciala, Implantologie, cadru universitar, Şef Lucrări Chirurgie BMF Iaşi, Doctor în Ştiinţe Medicale)

Dr. Radu Mihaela (medic specialist stomatologie generală)

Dr. Antohi Cristina (medic specialist endodont, cosmetică dentară, cadru universitar Iaşi, Asistent universitar Doctorand)

Dr. Cernei Eduard-Radu (medic specialist ortodont, cadru universitar Iaşi, Asistent universitar UMF Iaşi, Doctor în Ştiinţe Medicale)

Dr. Giuroiu Cristian-Levente (medic specialist endodont, cadru universitar Iaşi, Asistent universitar UMF Iaşi, Doctor în Ştiinţe Medicale)

Personalul de la DENTI SERVICE pune accent pe o continuă dezvoltare profesională, participând la diverse târguri şi conferinţe de profil.

Cabinetul realizează investiţii importante în aparatură tehnologică de ultimă generaţie, astfel încât clienţii să beneficieze de cele mai bune servicii stomatologice într-un mediu prietenos, profesional şi sigur.

DENTI SERVICE – servicii stomatologice de înaltă calitate

Una dintre specializările importante ale acestui cabinet stomatologic este implantologia. DENTI SERVICE foloseşte sistemul inovativ de implant dentar BICOIN. Acest tip de implant se diferenţiază fiind format din doar două părţi: implant şi abutment. Mai mult decât atât nu conţine şuruburi, nu există forţe de torsiune şi nu necesită înşurubare.

Implantul BICOIN este fabricat din aliaj de Titan foarte pur, a cărui suprafaţă este tratată cu hidroaxiapatită sau plasmă, astfel că materialul este unul dintre cele mai bune de pe piaţă. Pe lângă calitatea materialului, design-ul cu aripioare a sistemului BICOIN este unul revoluţionar, ajungând la cele mai scurte implanturi fabricate, cu lungimea de 5 mm.

Endodonţia este un alt serviciu important al cabinetului, ce asigură prevenirea şi tratarea bolilor din interiorul dintelui. Dacă dintele este traumatizat foarte mult sau a fost afectat de carie el dezvoltă boli ale nervului. Atunci când toxinele şi bacteriile ce sunt produse de acestea pătrund în vârful rădăcinii,  formează o infecţie. Tratamentul de edodonţie presupune îndepărtarea ţesuturilor necrozate, dar şi eliminarea în acelaşi timp al resturilor organice din rădăcini.

Un alt serviciu important oferit de către cabinetul stomatologic DENTI SERVICE este ortodonţia. Acest serviciu se ocupă cu tratarea problemelor dento-maxilare. Clinica pune la dispoziţie aparate ortodontice invizibile moderne ce pot fi purtate şi de adulţi, nu doar de copii, pentru a asigura alinierea perfectă a dinţilor şi îmbunătăţirea aspectului dentar.

Cabinetul stomatologic DENTI SERVICE deţine echipamente moderne şi ultraperformante cu ajutorul cărora se îmbunătăţeşte precizia cu care se execută serviciile. Printre acestea regăsim microscopul şi laserul dentar cu ajutorul căruia se oferă şi serviciul de laser terapie.

Cabinetul stomatologic DENTI SERVICE se află într-o zonă uşor accesibilă a oraşului Bacău, pe strada Ştefan cel Mare nr. 34. Programează-te la un consult stomatologic chiar acum la 0749 153 874 sau accesează www.dentiservice.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.