Bănuiţi de tâlhărie calificată în Șerbănești, reținuţi de poliţişti

Polițiștii au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani şi o tânără de 25 de ani, bănuiţi că, prin agresiune, ar fi deposedat un tânăr de suma de 250 de lei.

La data de 03 iunie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii băcăuani au fost depistaţi un bărbat de 29 de ani şi o tânără de 25 de ani, ambii din judeţul Galaţi, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a rezultat că la aceeaşi dată, cei doi ar fi acostat un tânăr de 25 de ani pe care l-ar fi condus cu un autoturism în zona Şerbăneşti din Bacău şi ulterior, l-ar fi deposedat prin violenţă de suma de 250 de lei.

În urma investigaţiilor specifice, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat în trafic autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani.

Poliţiştii îi cercetează pe cei doi pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.