Autoturism dat în urmărire în Italia din 2008, găsit la Sascut


masina furata Italia Sascut

Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat un autoturism de lux dat în urmărire de autoritățile judiciare din Italia. Vehiculul, aflat în posesia unei persoane din comuna Sascut, figura sustras din Italia în anul 2008.

La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Sascut, întrucât exista suspiciunea că vehiculul în cauză este sustras din afara României.

Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor și si-a continuat deplasarea, situație în care s-a procedat la urmărirea acestuia, până la domiciliu.

Bărbatul a introdus autovehiculul în garajul locuinței sale și a refuzat să comunice cu agenții de poliție.

La aceeași data polițiștii de investigații criminale au efectuat, în baza autorizației emise de Judecătoria Bacău, o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

În urma percheziției, în garajul locuinței, a fost identificat autoturismul în cauză, care figura sustras din Italia, în anul 2008, precum și mai multe documente de înmatriculare auto emise de autorităţile italiene.

Polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire.Articol din sectiunea: Actualitate, International
Etichete: , , ,

Adauga comentariul tau


Va rugam sa comentati doar subiectul articolului. Responsabilitatea juridica pentru comentariu revine in
exclusivitate autorului, acesta isi va asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale.

  Stiri din Bacau: Autoturism dat în urmărire în Italia din 2008, găsit la Sascut