Accident la Răchitoasa: a intrat cu mașina într-un capăt de podeț

În data de 1 mai, în jurul orei 17, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări a rezultat că un tânăr de 20 ani, din comuna Răchitoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, în afara localităţii Răchitoasa, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat, a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ din stânga drumului şi s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 25 ani, din comuna Răchitoasa, pasager pe locul din dreapta faţă. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Bacău, unde tânărul de 25 ani a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.