Accident cu victimă pe str. Tecuciului, Șerbănești

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pe strada Tecuciului din Bacău, cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Tecuciului, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin de 48 de ani, din comuna Săucești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Victima a fost transporatată la Spitalul Județean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

În urma testărilor efectuate cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat. În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.


La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe strada Nicolae Bălcescu, din Bacău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism taxi pe strada Nicolae Bălcescu spre strada Calea Mărășești a surprins și accidentat o persoană sex feminin de 97 ani, din Bacău, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a necesita internare. Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvarsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.