A opta ediţie a Târgului vintage „Copiii şi noi”

Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale vă invită, cu bucurie, sa participați, în data de 1 iunie 2018, începând cu orele 11:00, la cea de-a opta ediţie a
Târgului vintage „Copiii şi noi”. Locația de desfășurare a evenimentului: Str. Prelungirea Bradului Nr. 135 B

Eveniment caritabil organizat în colaborare cu SELGROS Cash & Carry Bacău.

O sărbătoare a copiilor, un cadou pentru ziua cea mai frumoasă a copilăriei, 1 IUNIE.

Oferim posibilitatea copiilor şi colaboratorilor să expună spre vânzare obiecte şi produse pe care le-au realizat ei înșiși, dar și diferite obiecte/produse folosite (de bună calitate, păstrate în bune condiții etc.), care comercializate la un preț convenabil pot bucura un alt copil și împreună să petrecem cu zâmbete și bucurie.

Veniţi să ne copilărim, târguind, povestind şi admirând toate cele ce vor fi să fie. Echipa APDP vă aşteptă, ca în fiecare an, cu frumoase momente artistice pregătit și susținute de voluntarii organizației.

Foarte important! Prin votul participanților este ales ”negustorul târgului” care va câștiga pentru clasa din care face parte bilete gratuite de intrare la Casa Memorială ”George și Agatha Bacovia”.

Menționăm că acest eveniment este și unul caritabil, de aceea o parte din fondurile obținute pot fi donate pentru susținerea terapiei copiilor cu autism.

Vă așteptăm cu drag la Târgul vintage „Copiii si noi”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.